Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Київський етнотворчий реактор

За колективним оргазмом на Майдані Насолодження спостерігає вся планета

Ви ще не знаєте, що таке Майдан Насолодження? Тоді кидайте все і негайно їдьте у Київ! Негайно, бо через тиждень-другий він може знову перетворитися на звичний Майдан Незалежності. Про стан насолоди, який людина переживає, потрапляючи в цей райський куточок планети Земля, неможливо розповісти. Показані по телебаченню молоді красиві обличчя, що випромінюють щастя, півмільйонний кайфуючий натовп, сцени братання українців Сходу і Заходу, сльози радості і танці, — все це ніщо в порівнянні з відчуттям блаженства від фізичного занурення у цей божественний енергетичний вихор. Спостерігати за Майданом Насолодження по телевізору — це те ж саме, що секс по телефону. Для справжніх відчуттів потрібен особистий контакт!

Ви потрапляєте у Великий Вулик, де люди обдаровують один одного медом ласки і любові. Тут вас одягнуть і нагодують, потім ще обнімуть і розцілують за те, що ви дозволили їм це зробити. Ваші політичні чи релігійні переконання тут не мають жодного значення. Ви би подивилися на обличчя хлопців, яких сюди привезли з Донецька для “розборок” — вони просто ошелешені енергетикою Майдану Насолодження і спостерігають за всім з відвислими щелепами. Їх тут годують і одягають, з ними дискутують, їм дарують усмішки, тиснуть руки і називають братами. Найбільше здивували дві “розфуфирені” киянки в дорогому одязі і золоті — вони енергійно шукали донецьких хлопців, щоб їх нагодувати! Після такого подиху любові заледенілі біло-голубі тануть на очах і перетворюються на еротично-гарячих.

Щодня десятки тисяч людей, долаючи труднощі і насаджений роками страх, зі всієї України їдуть до Києва, отримують всепроймаючий заряд цілющої енергетики і через кілька днів їдуть додому, розповідаючи землякам про чаруючу силу Майдану Насолодження. Заінтриговані цією доброю звісткою, люди зриваються з місць і самі їдуть до Києва, щоб відчути магію Майдану власними клітинами.

І за всім цим чудом з відкритими очима спостерігає весь світ: тема України вже тиждень тримається на першому місці світових новин. Останній раз таке було під час вибуху Чорнобиля і створення зони відчуження. Сьогодні, через 18 років, тодішній жах зцілюється вибухом радості і створенням зони блаженства.

Ви вже здогадалися, що насправді відбувається? А відбувається те, що ми очікували багато років і говорили собі: “Ось-ось, вже скоро, ну ще трішки...”. Про це 10 років тому писав великий український вчений Микола Чмихов (вічна йому пам’ять), про це 5 років поспіль регулярно пише футурологічний журнал “Перехід-IV”, про це було прямо сказано у книзі “Арійський стандарт” (2004) і минулорічній програмній статті Жнива Господні починаються в 2004 році. ВІДБУВАЄТЬСЯ ПЕРША ФАЗА ЗАЧАТТЯ НОВОГО УКРАЇНСЬКОГО ЕТНОСУ!

Ось у чому причина масового оргазму на Майдані Насолодження. Його механіка проста, як все геніальне: людина потрапляє в ощасливлений натовп, зливається з ним і відчуває себе частинкою могутнього суперорганізму: “Нас багато і нас не подолати!” Тут переважають молоді здорові люди, тому, вливаючись у натовп, кожен відчуває себе молодим і здоровим. Ці фантастичні емоції варто пережити: тепер твоє тіло збільшується у сотні тисяч разів, ти стаєш щасливим і невразливим велетнем, ти стаєш частинкою Бога! Протягом часу, необхідного для здійснення акту етнічного зачаття, мільйони людей переживуть колективний оргазм і на все життя запам’ятають щастя належності до великого соціального організму. Ці емоції вони розвезуть по всій Україні, а разом з нею — бажання стати великим, сильним і здоровим народом. До речі, попри мороз, на Майдані Насолодження зовсім немає п’яних людей, так що етнічне зачаття відбувається в абсолютно тверезому стані.

— А як же політична криза?

Ви про що? А, ну да, криза... Вона триватиме доти, доки відбуватиметься акт етнічного зачаття. На другий день після його завершення політична криза невимушено закінчиться через свою непотрібність. І тоді, знесилена “медовим місяцем” бурхливого кохання, Україна трішки відпочине і почне готуватися до найголовнішого. Відтепер щодня вона згадуватиме сонячно-гарячий листопад-2004, а щоночі, посміхаючись у щасливих снах, бачитиме Майдан Насолодження. Щоранку, згадуючи побачене, вона знову і знову дякуватиме Богу за Його ласку і ретельно готуватиметься до народження своєї зачатої в любові і радості Божої дитини — нового українського етносу і нової української держави — Третього Гетьманату.

— Якщо використовувати аналогії з зачаттям і народженням дитини, то хто є батьками нового українського етносу?

Його любляча матір — наша Ненька-Україна. Це геосоціальна істота, яка розвивається на нашій землі протягом 30 тисяч років і на початку кожного 532-річного сонячного-місячного циклу народжує свою дитину — новий український етнос. Погортайте сторінки історії і самостійно в цьому переконайтесь. Попередній український етнос називався козаками і створив Гетьманат, який подарував світу першу Конституцію демократичної держави. Ще раніше були руси з державою Русь Київська — наймогутнішою і найкультурнішою державою Європи. Перед ними були анти (“богатирі”) з Антським союзом, далі — сармати з Великою Сарматією, сколоти (“сонячні”) з Великою Скупією (“скупченням”, “зібранням”, “союзом”), кіммери-самари (“сонячні воїни”, “самураї”), арії-ярії (“сонячні”, “пасіонарні”, “ярі”, “життєспроможні”). Ми стоїмо на порозі нового 532-річного циклу, який в арійсько-християнській традиції називається Великим світотворчим колом. Отже, наближається час появи на світ нового українського етносу. Своє ім’я він отримає при народженні.

— А хто ж є його батьком?

Батьком є той, хто виступив ініціатором етнічного зачаття, розробив геніальний сценарій і досконало організував його здійснення.

— Ющенко? США?

Ну що ви... Беріть значно вище. Судячи з розмашистості і ефективності проведеної “спецоперації”, її автором може бути Ісус Христос — події останніх років ну дуже нагадують Його почерк двотисячолітньої давності.

Поміркуйте самі: протягом останніх років Україна перебувала в стані типового “застою”. Вона стала нагадувати людину, якій перетиснули вени і артерії — бо так паразитам легше смоктати кров.

— Це як при здачі крові: для зручності введення шприца у вену її спочатку перетискають?

Так отож. Закономірний наслідок такого перетискання кровоносної системи — застій крові, зашлакування і отруєння організму, загроза атрофування його органів. Проявом такого внутрішнього заблокування стало штучне інформаційне і соціальне розділення України на Київ, Схід і Захід, дуже зручне для олігархічних кланів, державного рекету на зразок податкової адміністрації та інших дрібніших паразитів. Багатьом навіть здалося, що Україна вмирає і звідси треба втікати, бо жодних шансів на її порятунок вже немає.

Проте на небесах дотримувалися іншої думки. Те, що відбулося, не має раціонального земного пояснення. Перше: на посаду Президента влада висунула людину, яка з погляду іміджу абсолютно для цього не придатна. Якби взяли когось іншого, ну наприклад Тігіпка, то все пішло б як по маслу. Але ж ні — їм треба було “двічі несудимого” донецького пацана! Народ тихо обурився, але промовчав. Але ж треба було його якось активізувати. Тоді влада вирішила полякати його біг-мордами, типу “Великий Брат дивиться на тебе”. Жінки розповідали, що наймоторошніше вони виглядали у присмерках. Але остаточно людей доконали брутальні фальсифікації другого туру виборів під керівництвом підозрілого типа, біографія і зовнішність якого мимоволі викликають асоціації зі словами “кілер” і “кідалов”.

І ось тут народ по-справжньому перелякався, обурився і зашевелився! Тут перемішалися і страх за своє майбутнє, і обурення за “козлів”, коли ця антиукраїнська влада нахабно “витерла ноги” об свій народ. Люди вперше відчули, що від кожного з них залежить майбутнє, подолали бар’єр багаторічного страху і — почалося...

Першими миттєво відреагували кияни, які найкраще розуміли перспективи “нового донецького порядку”. Вони то і започаткували на Майдані простір протесту, який незбагненним чином трансформувався у простір насолодження. Західна Україна з’явилася в Києві лише на кілька годин пізніше — рівно на стільки, скільки потрібно щоб домчати до столиці на автомобілі. За ними пішла Центральна Україна, а коли до Києва почали прибувати поїзди зі Сходу, то це лише підкидало дрова у жовто-гаряче полум’я київського етнотворчого реактора.

Багомільйонні маси прийшли в рух, Схід і Захід зустрілися в Києві, на загальнонаціональних каналах пішли об’єктивні новини. Почалося соціальне та інформаційне розблокування — в українському біосоціальному організмі швидко відновлюється кровообіг і починається очищення.

До речі, частково це розблокування почалося ще в першому турі виборів, коли на Західну Україну приїхали донецькі спостерігачі. Ви не повірите, але перед від’їздом вони назавжди попрощалися зі своїми родинами, бо були переконані, що прямують на смерть. І це були не прості роботяги, а державні службовці, директори шкіл! І треба було бачити їхній шок, коли вони зіткнулися не з озброєними до зубів агресивними “бандерівцями”, а культурними і доброзичливими людьми. Повертаючись додому в “донецьку зону”, вони поклялися, що розкажуть землякам всю правду про Західну Україну. Розповідають, що дехто навіть почав планувати переселення на український Захід, де через масову трудову міграцію багато порожнього житла.

— А що про відновлення кровообігу думають паразити?

Серед них почалася паніка. Треба було бачити, як біснувався на мітингу харківський губернатор Кушнарьов. У пацана зовсім поїхав дах: він почав на повному серйозі закликати до відділення Харківської губернії. Подібні люди втратили шанс влитися до нового українського етносу. Більше того — незабаром ці “шлаки” будуть виведені з міцніючого українського біосоціального організму.

Доцільно також приглянутися до паразитів і пристосуванців, що почали кучкуватися навколо Ющенка. Чого варті всілякі “козаки”, які сиділи тихо, як миші, коли була реальна загроза зіткнення беззахисних демонстрантів зі спецназом і бандитами! Зате як тільки загроза зникла, ці пузаті розцяцьковані дядьки повилазили на сцену і почали скандувати “Ю-щен-ко!” Батьківщина повинна знати не лише своїх героїв, але й прилипал, щоб захистити від них Божу дитину нового українського етносу.

— Так коли можна чекати його народження?

Про це ще ніхто не знає. Можливо, протягом 10 років. Орієнтиром будемо вважати 2015 рік. Раніше чи пізніше, Україна ухвалить нову Конституцію і здійснить легітимний перехід до суспільно-політичного ладу української мрії — ТРЕТЬОГО ГЕТЬМАНАТУ (перший — Богдана Хмельницького, другий — Павла Скоропадського). Йдеться про державу, організовану на основі науки управління, тисячолітньої української традиції і вимог сучасної епохи. Епохи, в якій домінуватимуть вільні творчі люди, згуртовані в нації з високою мораллю, мисленням в масштабах планети і баченням тисячолітньої перспективи. Нова українська Держава разом з новою українською Церквою стануть повитухою Божої дитини, її Захисником і Вихователем.

— А що робити сьогодні?

Для нормального розвитку етнотворчого і політичного процесу потрібно, щоб на Майдані Насолодження протягом всього часу етнічного зачаття постійно перебувало приблизно півмільйона українців. Через київський етнотворчий реактор повинні пройти мільйони. Механізм простий: людина приїжджає на паломництво до Києва, вливається в кайфуючий натовп, переживає всепроймаюче відчуття великого щасливого народу, повертається додому, розповідає про все своїм землякам, які у свою чергу їдуть до Києва і так далі. Такий собі конвеєр з відновлення національного кровообігу. Особливо важливо, щоб через нього пройшла українська молодь — головна надія і рушійна сила Третього Гетьманату. Це по-перше.

По-друге, кайфування у Києві частини українців не повинно послабити українську економіку. Поки одні духовно оновлюються на Майдані Насолодження, їхні колеги повинні працювати з подвоєними енергією і чіткістю.

По-третє, закарбуйте в пам’яті дві ключові фрази: СОНЯЧНИЙ РУХ і держава нового циклу ТРЕТІЙ ГЕТЬМАНАТ. Вони актуалізуються після завершення “медового місяця”.

І останнє: розкажіть своїм дітям, внукам і правнукам про чудо Майдану Насолодження, яке Господь подарував Україні у 2004 році. Бо другий раз щось подібне ми зможемо побачити лише через 532 роки під час одного зі своїх наступних втілень на священній землі Неньки України — землі наших предків і наших нащадків. Ми вже прожили на ній багато земних життів, і ще багато разів прийдемо на цю землю. Ми багато разів відроджували її з попелу, облаштовували і захищали. Ми багато разів вмирали за неї і народжували на ній дітей, які потім ставали нашими предками. Бо це земля, яку ми любимо і яка любить нас.

Хай Буде!

 



---------------------------
В тему:

Проект СЕНСАР: мова, одяг, Лінукс

Жнива Господні починаються в 2004 році

Пульсар Україна на порозі чергового пробудження

Тотальна війна
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи