Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вся Європа в помаранчевому, а в Росії на концерті Руслани кричали: “Київ – молодець!”

Переможниця конкурсу “Євробачення-2004” співачка Руслана привітала Майдан з місяцем Помаранчевої революції.
"Я щойно з Туреччини, де мене проводжали помаранчевими хустинками. У Страсбурзі Європарламент зустрічав мене помаранчевими стрічками. Я була у Прибалтиці – вся Прибалтика була у помаранчевих стрічках. Я була у Варшаві – вся Варшава ходила у помаранчевому. Я була в Росії з концертом - там у залі підняли помаранчеву стрічку і кричали: "Київ – молодець!". Ціла Європа - з нами, і всі люди розуміють, чому ми тут зібралися", - сказала вона присутнім на Майдані Незалежності.

Вони висловила здивування провокаціями, які по-іншому трактують ці події та закликала "братів і сестер на Сході", щоб не відбулося – "ніколи не пускати в своє серце зло, ніколи і нікому не давати накалити так ситуацію, щоб потім шкодувати". Руслана також сказала, що "як ніколи" хоче піти до церкви та помолитися, висловивши при цьому свою любов до кожного регіону України.

"Україно, з наступаючим Новим роком, з Різдвом Христовим! З новою епохою тебе, Україно! Це – нова епоха, яку несе наша країна в Європу, в світ, це епоха людяності і порядності, це епоха справедливості і радості. Наша революція – це радість, це – любов, яка порятує нас від зла", - звернулася вона до українського народу.


----------------------------------------------------

В тему:

Руслана започатковує “фан-клуб України у Європі”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи