Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Геть бонуси!

Майбутній альбом хмельницької Мотор’ролли буде “чистим” – таке рішення прийняла нещодавно ватага на своїй раді.
Гурт вирішив відмовитися від розміщення на платівці розмаїтих бонусів на взірець оновлених версій ранішніх пісень команди, реміксів, переспівів тощо, а включити туди тільки 12 створених в новітній відтинок існування групи речей. Проголошену нещодавно назву диску “... шо кому не ясно?” рада Мотор'ролли залишила без змін. Однак життя внесло несподівані поправки щодо рішень ватаги. На одній із приватних вечірок до ватажка гурту Сергія “Сєні” Присяжного звернулася незнайомка, яка назвалася Тамарою, і показала йому добірку власних віршів. Хоча до цього у Мотор’ролли не виникало труднощів зі складання текстів, однак представлені поезії настільки сподобалися Сєні, що гурт вирішив написати на одну з них пісню і включити її в скоро-очікуваний альбом. Отож тринадцята річ називатиметься “Восьмий колір”. “Саме з неї ми і почнемо розкрутку альбому перед його безпосереднім виходом,” – каже Сєня. – “Бо коли ми похопилися радитися, якою піснею краще заявити про наш новий доробок, раптом з’ясувалося, що більшість пісень в той чи інший спосіб засвітилися: чи то кліпом, чи то на різних збірках, чи просто розсилалися для радіопрокрутки”. Щоправда тепер Мотор’ролла має клопіт, як знайти Тамару для укладання авторських угод, бо крім її імені не мають жодних даних про дівчину. А першим рядком на платівці стоятиме “хресна” річ, слова з якої і дали йому назву – “Сварщик (Настояжчій Мущіна)”.

До пісні “Восьмий колір”, якою Мотор’ролла заявить про вихід альбому “...шо кому не ясно?”, докладеться Артур Данієлян з гурту-фабрики Фактично Самі. Він робитиме повністю аранжацію награння, яке обіцяє бути насиченим, зі звучанням симфонічного оркестру тощо. За словами ватажка гурту Сергія Присяжного (“Сєні”), для ватаги це перший подібний досвід і з такого роду музикою хлопці ще не працювали. “Тому вирішили доручити таку відповідальну ділянку роботи фахівцю, якого добре знаємо і довіряємо: Артурові,” – кладе ґрунт під рішенням Сєня.


----------------------------------------------------

В тему:

Дайош анімацію!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи