Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Глупота і спадковість

Категорія:

Дурість — це спадкове захворювання, яке треба лікувати, вважає один з найвидатніших учених сучасності генетик Джеймс Уотсон (James Watson).
Як заявив Уотсон у телеінтерв'ю, глупота у більшості випадків передається спадково так само, як інші генетичні захворювання, наприклад, гемофілія. Тому глупоту можна і потрібно лікувати, вважає професор, що бере активну участь у міжнародному проекті з розшифровки генетичного коду людини. На думку Уотсона, дослідники повинні зайнятися розробкою методів генетичної терапії, щоб лікувати дітей від дурості ще в утробі матері. “Несправедливо, що в деяких дітей немає шансу народиться розумними. Методика, що дозволяє зробити це, обов'язково з'явиться і негайно ж почне застосовуватися”, — говорить знаменитий учений.

На думку Уотсона, досягнення генної інженерії повинні застосовуватися і для того, щоб усі люди були красивими. Як сказав 75-літній Уотсон, “багато хто вважає, що буде жахливо, якщо усі дівчата стануть красивими, а я думаю, що це буде чудово”.

В тему:

Інтелект, раси, спадковість.

Арійський стандарт. Психологія великих рас.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи