Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Російський єврейський конгрес не вірить в ритуальні вбивства

Категорія:

Російський єврейський конгрес (РЕК) заявив про намір переслідувати у судовому порядку осіб, що підписали заяву до Генеральної прокуратури РФ з приводу перевірки діяльності єврейських організацій.
Про це мовиться в прес-релізі цієї організації, який надійшов у вівторок до РІА Новини.

Єврейський конгрес також має намір переслідувати газету РУСЬ ПРАВОСЛАВНАЯ, котра 23 січня оприлюднила текст згаданого звернення.

Нагадаємо, що в статті „Єврейське щастя, російські сльози” іудаїзму приписувалися такі риси, які суперечать законодавчим нормам не лише Росії, але й будь-якої цивілізованої країни. Зокрема було зазначено, що „єврейська релігія – людиноненависницька, яка доходить до ритуальних вбивств”.

У зв’язку з цією публікацією Федеральна служба попередила редакцію газети РУСЬ ПРАВОСЛАВНА про те, що даний факт може сприяти розпалюванню міжнаціональної ворожнечі.

„Відкликання заяви з Генеральної прокуратури жодним чином не змінює ані відверто антисемітського тексту цього документу, ані факту його широкого висвітлення в Інтернеті і в пресі”, - йдеться в прес-релізі РЕК. За матеріалом NEWSru.com

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи