Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Львові створено ще один читацький клуб “Перехід-IV”

Для того, щоб атакувати першим, не обов’язково потрібен ворог. Атака – це перший крок сміливої людини туди, куди ще ніхто ніколи не ступав – це крок вгору попри штучно створений над нашими головами духовний вакум, крок, який робиться для того, щоб звідти простягнути руку і взяти те, що нам належить – нову Україну, новий цивілізаційний прорив.
Кожен з нас уже зробив цей крок сам, всередині. Тепер ми об’єднуємося для того, щоб зробити його разом, як група, як нація. Ми об’єднуємося для того, щоб зробити його першими, щоб показати, що це можливо тут і тепер, щоб прокласти дорогу для тих, хто не побоїться занести ногу і поставити її в свіжий слід, що веде в невідоме.

Створення читацького клубу “Перехід IV” у Львові є ривком вгору з того духовного болота, яке панує навколо нас. Ми нікого не кличемо за собою, бо йти з нами можна лише за порухом серця. Ми просто прокладаємо шлях.


Засновники читацького клубу “Перехід-IV” у Львові.
Пишіть нам: [email protected]

Контактний телефон (0322) 760-761
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи