Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Медведчук прокоментував ситуацію навколо зміни власника ФК "Динамо"

Світ:

Колишній голова Президентської Адміністрації, лідер Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Віктор Медведчук каже про безпідставність заяв про можливу зміну власника київського футбольного клубу "Динамо", яким зараз є Ігор Суркіс, передає Інтерфакс-Україна.
"Погрози від представників нової влади стосовно "Динамо" (Київ) лунають, але я не вважаю, що вони мають підстави. Хтось там каже, що клуб треба забрати. Що означає - забрати? Адже це не державна власність. ФК "Динамо" (Київ) ніколи не проходив процес приватизації, тому що він ніколи не був державною власністю", - заявив Медведчук в опублікованому у вівторок, 15 лютого, інтерв’ю газеті "Сегодня".

На його думку, "будь-які розмови на цю тему з юридичної точки зору абсурдні", а "з політичної - необґрунтовані". Тому що київське "Динамо" - це справді національна гордість України. І людей, які керують ним, обвинуватити в несумлінному виконанні своїх обов’язків не можна. Вони зробили все можливе, щоб футболісти і тренери працювали в нормальних умовах", - заявив Віктор Медведчук.

"А казати, що сьогодні в клуб прийдуть нові господарі... Ми що, у 1937 році живемо? Нехай спробують. Думаю, мільйони українських вболівальників зуміють відстояти свій улюблений клуб. Та й ми не з тих людей, хто опускає руки і йде здаватися", - додав соціал-демократ.

--------------------------------------

Як повідомляв Кореспондент.net, російський бізнесмен Костянтин Григоришин пообіцяв складне майбутнє Григорію Суркісу і Віктору Медведчуку.

Григоришин повідомив, що за допомогою юридичних механізмів має намір повернути собі те, що в нього забрали ці люди, зокрема, невеликий пакет акцій "Динамо" і активи деяких обленерго.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи