Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Арешт

Категорія:

Печерський районний суд Києва наклав арешт на пакет акцій футбольного клубу «Динамо» (Київ) за позовом міжнародної компанії Pacific International Sport Clubs Limited» (PISCL).
Про це сказано в рішенні суду від 21 лютого, повідомляє “proUA”.

PISCL звернулася в суд 18 лютого, заявивши про порушення свого права у зв’язку з продажем третім особам більш ніж 98% акцій ФК «Динамо». Представник PISCL Олена Терлецька звернула увагу суду на те, що було грубо зігнороване право компанії як акціонера на першочергове придбання акцій ФК «Динамо» відповідно до порядку продажу акцій в закритих акціонерних товариствах, яким є клуб.

У рішенні суду сказано, що відчуження акцій було проведено з порушенням законодавства і без відома заявника, який володіє 0,1% акцій ФК «Динамо». Суд для вивчення обставин справи також затребував у реєстратора - компанії «Регістр» - документи про відчуження 98,71% акцій ФК «Динамо».

За даними PISCL, до відчуження акціонерами клубу були міжнародні компанії Comerco Commercial Ltd (20,11%), Jestlic Ventures Ltd (19,88%), Cognimax Ventures Ltd (19,24%), Castorian Commercial Ltd (18,37%), Laomax Holdings Ltd (11,93%), Hambay Trading Corporation (9%), фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» (1%), Soccer Marketing International Ltd (0,18%), президент клубу Ігор Суркіс (0,12%), PISCL (0,1%), голова ради засновників клубу Валентин Згурський (0,07%).

Президентом ФК «Динамо» є Ігор Суркіс, почесним президентом клубу - його брат, депутат Верховної Ради, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи