Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Турчинов: Політики в арешті акцій ФК Динамо немає

Категорія:

Глава Служби безпеки України Олександр Турчинов уважає, що рішення суду про арешт 98,71% акцій ЗАТ «Футбольний клуб «Динамо» Київ» не має політичного підтексту, і не буде виходити за рамки судової процедури. «Не думаю, що це політика, ця проблема стосується винятково економічної суперечки, що повинна вирішитися в судових рамках», - сказав Турчинов журналістам у середу в Києві.
Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва в середу прийняв рішення про арешт 98,71% акцій ФК «Динамо» Київ».

Відповідно до визначення, у такий спосіб суд задовольнив заяву представника компанії «Пасифік Інтернешнл Спорт Клабз Лімітед», що має намір у майбутньому подати позов про відновлення переважного права на придбання цих акцій.

Компанія володіє іменними акціями клубу в розмірі 0,1% статутного фонду. Вона вважає, що в процесі відчуження акцій у розмірі 98,71% статутного фонду відповідно до пропозицій компаній «Комерко комерсіал Лімітед», «Когнімакс Венчурес Лімітед», «Соккер Маркетинг Інтернешнл Лімітед» і ряду інших протягом 2000-2004 років було порушено її право переважної покупки цих акцій.

Відчуження акцій, уважає компанія, було здійснено з порушенням закону й без її відому.

Визначення суду підлягає негайному виконанню. Воно може бути оскаржене протягом 15 днів в Апеляційному суді через Печерський суд.

Суд з метою вивчення обставини справи також зажадав у реєстратора документи, що стосуються відчуження 98,71 % акцій ФК «Динамо» Київ», пише Українська правда. Главред

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи