Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ситуація навколо ДИНАМО: вболівальники підтримувати Суркісів не будуть

Категорія:

Вболівальники київського «Динамо» поширили заяву, у якій наголошують, що не підтримують акції протесту, про які раніше заявляли брати Суркіси.
У заяві йдеться: «У найближчі дні керівництво футбольного клубу «Динамо” (Київ), в особі панів І. Суркіса і Г. Суркіса, планують від нашого імені (фанатів F.C.D.K.)організувати акцію протесту проти рішення суду відносно акцій клубу.
Ми хочемо заявити, що фанати F.C.D.K.не мають до цього заходу жодного відношення.

Це означає, що ми не розділяємо думки, що йде війна проти клубу. Війна йде проти панів Суркісів, злочинців, що плюють на закон, на державу. Ми вважаємо що нинішня ситуація склалася цілком з вини панів Суркісів які проводили незаконні операції з акціями клубу.

Також нинішні президент клуба І. Суркіс і почесний президент Г. Суркіс мають усвідомити, що їм не місце в клубі. Їхнє місце на лаві підсудних».
Раніше про це повідомив президент клубу Ігор Суркіс в інтерв’ю «Зеркалу недели»., повідомив, що фан-клуб футбольного клубу «Динамо» готує акцію протесту.

“Мені телефонували вболівальники різних українських команд і висловлювали бажання приєднатися до акції протесту, що готує фан-клуб київського «Динамо», - розповів він.

Разом з тим Суркіс відмовився повідати конкретику запланованого заходу, тому що “це не наша ідея, це — добровільна ініціатива динамівських вболівальників”. Однак поділився інформацією про те, що “вона запланована на наступний тиждень і в ній бажають взяти участь приблизно 25-30 тисяч шанувальників футболу”.
ProUA за матеріалами офіційного сайту вболівальників ФК Динамо www.geocities.com/wbhools

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи