Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

Пам’яті Романа Шухевича

Категорія:

5 березня 2003 року громадськими організаціями “Самостійна Україна”, Молодий рух, “Тризуб” ім. Степана Бандера, Українське братство, Спілка української молоді було проведено пікетування Київської міської державної адміністрації.
53 роки тому у бою з відділами НКВД загинув Головний Командир Української Повстанської Армії ґенерал Роман Шухевич. Він всього себе віддав служінню українському народові, не шкодуючи власного життя, як ніхто, багато зробив для становлення та утвердження незалежності України. Ґенерал Шухевич є однією з найвизначніших постатей нашої історії, і найкращим прикладом великого політика.

Молодь вимагала від київської влади не забувати, що вона покликана служити народу України та віддати данину героїчній боротьбі Української Повстанської Армії, перейменувавши одну із вулиць, що носять імена комуністичних злочинців, чи закріплюють пам’ять тоталітарного минулого на вулицю імені Романа Шухевича. Цим влада міста доведе, що виконує волю своїх виборців.

“У випадку небажання виконати справедливі вимоги ми змушені будемо констатувати факт небажання Київської міської влади працювати згідно національних інтересів України та вдатися до більш радикальних засобів для вирішення цієї проблеми”.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи