Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українське консульство у Польщі може відкритися вже незабаром

Потрібен лише перший крок офіційного Києва
Про зацікавлення польської сторони у відкритті у Жешеві або Перемишлі почесного консульства України заявила 4 грудня на зустрічі з першим заступником голови Львівської облдержадміністрації Олександром Сендегою заступник директора департаменту міжнародної співпраці маршалковського управління Підкарпатського воєводства (Польща) Марія Міхур.

Однак, за словами представника Міністерства закордонних справ України у Львові Вячеслава Войнаровського, ініціатива відкриття почесного консульства України в Польщі буде залежати від МЗС України та посла України у Польщі.

На зустрічі першого заступника голови Львівської ОДА Олександра Сендеги із членом правління Підкарпатського воєводства Тадеушом Сосновським та заступником директора департаменту маршалківського управління Підкарпатського воєводства Марією Міхур також було обговорено питання співпраці між Львівщиною та Підкарпатським воєводством у галузі туризму та екології.

Польська сторона запропонувала створити спільний туристичний проект, який дозволив би іноземним туристам одночасно відвідувати і Польщу, і Україну, а також проводити спільну промоцію наших регіонів.

Олександр Сердега наголосив на важливості співпраці у галузі екології, зокрема збереженні частоти річки Шкло, русло якої декілька разів перетинає українсько-польський кордон, - з посиланням на Контекст-Захід передає ForUm.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи