Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

7 днів планети Земля. Патологія

Якщо Друга світова війна є «Великою вітчизняною», то СРСР – наша вітчизна. Якщо наша вітчизна СРСР, то в 1991 році цю «нашу вітчизну» розвалили. Одним з підписантів Біловезької угоди про перейменування СРСР на СНД був Леонід Макарович, наразі – один з лідерів СДПУ(о)...
...Тієї партії, яка нині радикально виступає за проведення на Хрещатику демонстрації ветеранів Червоної радянської армії. Якесь марення.

Якщо в Україні є губернатори, значить мають бути губернії. Як в Росії, звичайно (Львівська губернія, ги-ги). Але їх нема. Пам’ятник більшовицькому терористу Леніну на Хрещатику є, вулиця Комінтерну є, завод Ленінська Кузня є, а ось губерній немає. І це при тому, що є губернатори. Попри таке щастя ця республіка заявляє, що хоче бути в Євросоюзі.

Історична роздвоєність – патологія. Поєднання непоєднуваного незадовільнить нікого. В ім’я примирення і злагоди додайте до мамалиги копчених щурів по-в’єтнамські. Смачного!

Події в світі…

Кілька сотень лавин зійшли в гірських районах Австрії. Троє осіб загинули.

Білоруська влада заборонила відкривати інформаційний центр НАТО у Мінську.

Вчинено замах на президента сербського автономного краю Косового Ібрагіма Ругову. При проїзді його автомобіля в центрі косовської столиці Приштіни пролунав потужний вибух. Представник косовської поліції Шабан Ташолі розказав, що вибуховий пристрій був закладений у сміттєвому баку. Він спрацював в той момент, коли з ним порівнялася середина президентського кортежу. За попередніми даними, президент не постраждав, поранений один охоронець.

В м’ясних продуктах, що їх виробляють московські м’ясокомбінати, виявлені генетично модифіковані компоненти. Страшну новину повідомила Загальнонаціональна Асоціація генетичної безпеки.

Поліція розігнала в Тбілісі акцію студентів медичного коледжу, які протестували проти скасування дозволу вступати в державний університет без вступних іспитів.

Хокейна збірна Вірменії – найслабкіша у світі. Програла у ІІІ дивізіоні всі чотири гри, пропустивши в них 142 шайби.

Згідно з результатами дослідження лондонської компанії Mercer Human Resource Consulting , найбезпечнішим містом в світі визнаний Люксембург. За Люксембургом слідують Хельсінкі (Фінляндія), швейцарські міста Берн, Женева і Цюріх, що розділили друге місце. Найнебезпечнішим містом в світі вважається Багдад.
При складанні цього списку враховувалася статистика злочинності, стабільність країни, її відносини з сусідніми державами, а також ступінь обмеження особистих свобод і цензура.

Як повідомило Міжамериканське товариство преси, Сполучені Штати потрапили до списку країн американського континенту, в яких порушують свободу слова, оскільки під вартою раз від разу опиняються майстри пера, що відмовляються розповідати про джерела отриманої інформації.

Верховний суд Сан-Франциско, штат Каліфорнія, в особі толерантного і політкоректного судді Річарда Крамера постановив, що заборона на одностатеві шлюби порушує права геїв і лесбіянок. На виважену думку ліберального судді, закон, що не припускає створення сімей гомосексуальними парами, нічим не краще расової сегрегації. Можна зробити висновок: шлюб між чоловіком і жінкою є пререгативою расистів.

Біологи зі Сполучених Штатів разом з військовими виявили в штаті Айдахо гігантську креветку невідомого виду. Хиже ракоподібне сягає восьми сантиметрів у довжину і живе у ставку, який доволі часто пересихає.

У мексиканському штаті Оахака натовп вчинив самосуд над офіцером муніципальної поліції.
Все почалося з того, що патрульний офіцер застрелив на вулиці таксиста. Поліцейського взяли під варту і відвезли до дільниці.
За годину перед будівлею поліції зібрався натовп в 400 чоловік. Попри прибуле підкріплення, близько 100 чоловік увірвалися в будинок. Бідолашного скинули з вікна. Натовп вмить його розтерзав. Після чого труп облили бензином і підпалили.

Російські військові зруйнували будинок у чеченському селищі Толстой-Юрт, в якому, за офіційними даними, був забитий президент країни Аслан Масхадов.

Високопоставлений урядовець Мінтрансу Китаю, що відповідав за спорудження і розвиток дорожньої мережі в районі Пекіна, був визнаний винним в отриманні крупних хабарів і засуджений до смертної страти з відстроченням виконання вироку на два роки.

35 піратів, озброєних кулеметами і гранатометами, захопили в Малакській протоці танкер Samudra під індонезійським прапором, який перевозив 1289 тон метану з Борнео на Суматру, повідомляє міжнародний центр з моніторингу морського піратства. Як стверджує хазяїн танкера, пірати належать до повстанців з Руху Вільний Ачех, який виступає за відокремлення цієї провінції від Індонезії.

Шок. Білосніжна крижана шапка африканської гірської вершини
Кіліманджаро розтанула вперше за 11 тисяч років. Льодовики і сніги, що покривали вершину гори на Чорному континенті, практично повністю розтанули. Учені передбачали такий результат, проте за їх прогнозами, це повинне було трапитися лише в 2020 році. Напередодні Фонд захисту дикої природи виступив з застереженням про те, що танення льодовиків в Гімалаях загрожує екологічною катастрофою Індії, Китаю і Непалу і може позбавити сотні мільйонів людей доступу до води.

Все. В.А.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи