Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Кому вниz”. Українська готика

На сайті “Blood and Honour Ukraine” опубліковано цікаве і нестандартне інтерв’ю гурту “Кому вниz”. “Народний Оглядач” передруковує цей матеріал із повним збереженням стилістики.
“Blood and Honour Ukraine”

Це мега сексі інтерв'ю було тільки що дане молдаванській дівчинці з Павлограду. Публікуємо таке гаряченьке (в усіх сенсах цього слова), бо за стилістикою й ступенем інтелекту дуже відповідає відповідним показникам нашого сайту. Задля збереження етно стилістики й сексуальності подаємо цю інтелігентську дискусію мовами оригіналу (чи то оригіналів) - припускаємося гріха й не потлумачимо, бо дурних багато...

Здравствуйте, ребята! Меня зовут Динара, я корреспондент газеты "Популярные ведомости" (г. Павлоград). Сейчас я готовлю статью о готах, готик-культуре и современных украинских готик-группах. Мне хотелось бы задать вам несколько вопросов для газеты.

Что означает название вашей группы - "Кому вниz"? Кому в голову пришла идея такого названия?


"КОМУ ВНИЗ" (в перекладі з англійської "going down") - на регіональному сленгу навіть Нью-Йорку - пропозиція до повії відсмоктати - спуститися нижче.У 1988 і понині КОМУ ВНИЗ - це протидія, виклик, на початку - можливо асоціативне фонетичне "комунізм".

В характеристиках участников вашей группы отмечено, что все вы - "истинные украинцы." Для вас принадлежность к украинской нации играет особенную роль?

Для вас має значення, хто вас народив? Якщо ні - дайте адресу того інкубатору, звідки ви вийшли.

Готы - народ хмурый: печальное выражение лица, темный макияж, черная одежда, а меланхолия и депрессия - их постоянные спутники. Вы поддерживаете такой стиль жизни?

Ні!!!.

К сожаление, часто бывает так, что готов обвиняют в сатанизме и поклонении дьяволу. Вы считаете такие обвинения справедливыми? Что вы думаете по этому поводу?

Нагадуємо, що Сатана був одним з найкоханіших ангелів Бога. Почитайте твір Марка Твена "Таємничий незнайомець".

Готик-культура - это не только музыка. Большое значение в ней играет кино и литература. Особое предпочтение "отдается" вампирской тематике - фильмам про графа Дракулу и демона Носферату, книгам Анны Райс... Вы сами являетесь поклонниками этого жанра? Почему?

Ґанс Крістіан Андерсен вирішив, що коли у нього випаде останній зуб, він перестане писати. Коли у нього лишився останній зуб, він написав дуже болюче оповідання, присвячене зубові. І коли він зовсім позбувся зубів, він дійсно перестав писати. Хто від того мав користь?

На Западе с готикой все понятно - существуют сотни разнообразных сайтов, открываются клубы, издаются журналы. А как вы оцениваете развитие украинской готик-культуры?

Щонайменше половина українських території, десь до Поділля, була збагачена остготським рухом. Пізніше готи були витіснені з цих земель на захід і поповнювали своїми набутками чужі культури. Зараз ми намагаємось повернути наше. Це патологічне бажання забрати наше, яке знаходить поза межами рідних територій.

Какие из украинских готик-групп, на ваш взгляд, наиболее перспективные? Кого из них вы особенно поддерживаете?

Вій.

Вы обращаетесь к текстам Тараса Шевченка. Что готичного вы нашли у великого Кобзаря?

Вертикаль.

Какое у вас отношение к религии ? Есть разделение: верю и верую. Я не только о посещении храмов...

Монетарне - релігія зараз схожа на бізнес із футбольними клубами.

Как вас приняли в кругу шоу-бизнеса? Как вы вообще относитесь к различным "попсовым" проектам? К "Фабрике звезд", например.

Зверніться до відповіді на запитання №1.

Вы не считаете, что, если бы вы пели на русском языке,то аудитория ваших слушателей была бы больше?

Зверніться до відповіді на запитання №1.

Вас без преувеличений называют культовой украинской группой. Почему же вы такие "незвездные"? Грозит ли "звездная болезнь" вам в будущем?

Культовість і зірковість - це не синоніми. Єдина "хвороба", яка нам загрожувала, це була зустріч із московською командою "Женская балєзнь". А майбутнє - це істина дурнів. Це коли людина перестає мислити і лише мріє.

Расскажите что-нибудь о своих фанатах. На ваш взгляд, настоящий поклонник "Кому вниz" - это...

Ти (тимчасове незнання, бажання, недотримання часу, блакитні очі).

Расскажите о своем первом концерте.

1988 рік. Київський рок-клуб. Моментальний успіх, який розслабив нас років на сім.

Какое выступление запомнилось вам больше всего?

У нас дуже егоїстичне відношення до виступу. Тому запам'яталися усі.

Расскажите о ближайших планах на будущее. Планируeте ли тур по городам Приднепровья?

Плануємо. Щодо цього питання, Дінаро, нам дійсно дуже приємно було з Вами поспілкуватися.

И, на последок, скажите несколько слов нашим читателям.

Чуйте. Вчіться.

Хочу от имени редакции выразить благодарность всем участникам группы, и Андрею Середе в частности. А также сказать огромное человеческое спасибо лично от себя! Андрей, спасибо за интервью, родители были довольны! ;-) Всего хорошо вам, ребята, творите, созидайте и не останавливайтесь на достигнутом! Будем ждать вас всех у нас в Павлограде!

Динара-Динарен :[email protected].

А глаза у меня не карие, а зеленые! :-)))



А ми зі свого боку тащимося, фарбуємо очі, вчимо української мови й нагадуємо, шо існували колись племена вест готів, ост готів та кол готів. Вижили тільки останні, дякуючи вдалому географічному розташуванню...


----------------------------------------------------

В тему:

“Птаха на ймення Nachtigal”

“Кому Вниz” на марші

Любов і патологія Андрія Середи — національно-расово-свідомої людини світу

Андрій Середа (гурт Кому Вниz): “Українська музика вигідно відрізняється від Української політики”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи