Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тріумф швейцарських націоналістів

Категорія:

Наприкінці квітня Швейцарській Націоналістичній партії вдалося провести одного зі своїх кандидатів на виборах до міської ради міста Ґюнсберґа. Їх депутат, Домінік Бангольцер, набав 20% голосів, результат вражаючий як для партії, що розглядається "ліберальними" медіа як "екстремістська" та "праворадикальна". ШНП відкрито говорить про наплив чужоземців до Швейцарії та єврейську пропаганду.
Місто Ґюнсберґ страждає від напливу африканських іммігрантів, що зваблюють молодих жінок та до того ж займаються торгівлею наркотиками. Націоналісти відкрито заявляють, що настав час випровадити прибульців геть.

Швейцарська націоналістична партія створена в 2000 році, вже чотири рази брала участь у виборах. Третього разу, в жовтні 2003 року, їй вдалося провести свого представника до законодавчої ради міста Лаґенталя, що в кантоні Берн. Успіх у Ґюнсберзі був лише четвертою спробою участі у виборах.

Ліберальний журналіст Ганс Штуц не задоволений результатами виборів. Він розглядає їх як "дивні та жахливі". Ганс Штуц є членом екстремістської єврейської організації "Спільнота національних меншин Швейцарії". Ця організація зі штаб-квартирою в Цюриху повідомляє про всі анти-єврейські заходи в країні. Ця статистика з метою тиску на корінне населення Швейцарії щороку публікується в ЗМІ. Звичайно ж список є однобоким. Там повністю ігноруються злочини проти корінних європейців. Також, ніколи не згадувалися злочини вчинені євреями.

В той же час, ще одна націоналістична демонстрація мала місце в центрі міста Аарау, біля Цюриха, першого травня. Демонстрація була санкціонована поліцією, не зважаючи на заборону подібних акцій в 1995 році. В цій мирній демонстрації взяло участь понад 100 чоловік. Націоналістичний лідер Бернхард Шауб в своїй промові негайного видворення чужинських нелегалів та проти міжнародних мафіозних банкірів, що хочуть керувати світом. Поліція зробила зауваження демонстрантам, але лише після її закінчення!

Очевидно, все більше і більше швейцарців хочуть покінчити зі злочинним чужинським напливом до їхньої батьківщини.

www.nationalvanguard.org



В тему:

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування

Der Spiegel: “Європа продає себе як шлюха”

«Перехід-IV» на радіо «Бі-бі-сі»: Народжуваність в Україні — кількість чи якість?

Патрік Дж. Бьюкенен. Смерть Заходу

Навіщо Україні Євросоюз?

У Європу чи в ЄЕПу?
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи