Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

БНП і Національний Фронт зміцнюють позиції

Категорія:

Результати виборів вселяють надію білим британцям. Ніч останніх парламентських виборів була визначною в історії британських націоналістів: БНП (Британська національна партія) збільшила кількість своїх прихильників до 200 000, що є рекордом для будь-якої націоналістичної партії на такого рівня виборах. Розголосу цієї події було досягнути, навіть всупереч ліберальній цензурі в медіа.
В цю ніч БНП подвоїла свої результати на деяких територіях, Національний Фронт (інша права партія) теж міцно укріпила свої позиції.

Провідник партії Нік Ґріфін, що змагавсь за мандат в місті Кейлі, взяв 9 % голосів, незважаючи переслідування та погрози життю проти нього.

Пан Ґріфін сказав в інтерв'ю, що змушений був вдягати бронежилет, оскільки отримав смертельні погрози від ісламських екстремістів.

Але найкращі результати були показані в робітничих районах Східного Лондона, де кандидат на ім'я Річард Барнбрук набрав 16,89% голосів., що є третім після кандидати від консерваторів.

Загалом же британські націоналісти брали участь у виборах у 120 округах і здобули 191573 голоси виборців, що свідчить про значне зростання їхньої популярності, враховуючи успіхи на минулорічних місцевих і європейських виборах.

Британский націоналізм зробив великий крок цієї виборчої ночі, з темряви на головну арену, відображаючи зростання кількості расовосвідомих британців.

www.nationalvanguard.org

Переклад - Олександр Бобко.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи