Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Війна без кінця

Альтернативний погляд з США на передісторію війни їхньої держави проти Іраку. Частина 3.
“Самий кінець окупації Ливана, що тривала 22 роки, порушуючи резолюціїї ради безпеки ООН і яка коштувала 20 000 життів. Останні ізраїльські солдати ховаються на своїй артилерійській батареї, розташованій в Б’юфортському замку, в очікуванні евакуації гелікоптером під покровом темноти. Мінометні снаряди Хізболи продовжують падати навколо замку, чиї руїни височать над крутим берегом річки Літані. Остаточний ізраїльський відступ означатиме поразку одної з найсильніших бойових сил світу від збіговиська партизанської армії”. [http://abbc.com/lebanon/eng/ending.htm]

Так британський журналіст Роберт Фіск описав військове приниження Ізраїля, вчинене руками шиїтської міліції, відомої як Хізбола — “партії Бога”. Євреї, звичайно, хочуть помститися за це. Хізбола пітримується Іраном, і можна побитися об заклад, що Іран був включений до вісі зла Джорджа Буша через цю причину.

Військова поразка держави Ізраїль від Хізболи в 2000 році – найдраматичніша невдача, яку держава Ізраїль потерпіла з часів війни в Перській затоці 1991 року. Не зважаючи на поразку свого ворога, Ірака, ситуація для держави Ізраїль ставала дедалі гіршою. Інтіфада — національний опір — і багато палестинських самогубців, які на собі підривають бомбу, майже кожного дня в новинах. Ці бомбування – відчайдушна відповідь безсилих людей – викликали в свою чергу ще більше насильства, вбивств і гноблення з боку євреїв.

Однак, палестинці складають загрозу існуванню держави Ізраїль навіть без бомбувань самогубців. Згідно з цифрами, опублікованими Пресвітеріанською церквою США, в 2001 році було 5,1 мільйонів євреїв і 4,1 млн. неєвреїв на території Газа, західному березі. Але щороку неєврейське населення зростатиме на 4%, а єврейське – на 1%. З цього випливає, що менше ніж через десять років неєвреї перевищать в своїй чисельності євреїв. [http://www.pcusa.org/pcusa/ wmd/ep/country/isrdemo.htm ]

Заходи безпеки, які вжив Ізраїль у відповідь на це, привели до того, що Ізраїль став і дорогим, і неприємним місцем проживання. Євреї від’їжджали, а кількість палестинців продовжувала більшуватися.Одна тільки демографічна ситуація схиляє до думки, що держава Ізраїль приречена.

Брутальне поводження євреїв з палестинцями дало початок засудженню держави Ізраїль на світовій конференції ООН проти расизму на початку вересня 2001 року, де Генеральний секретар ООН показав, що магічний амулет євреїв – Голокост – втратив свій блиск. Хоча Кофі Анан не підняв питання достовірності цієї улюбленої єврейської фантазії, проте сказав: “Ми не можемо чекати від палестинців, що вони це (Голокост) приймуть в якості причини того, що з ними так зле поводяться: витіснення, блокада, узаконені вбивства”. [http://www.cnn.com/virtual/editions/ europe/00/roof/change.pop/frameset.
exclude.html]

“Уол Стріт Джорнал” повідомляв з конференції, що такі організації, як “Х’юман райтс вотч”, “Міжнародна амністія” і подібні відмовилися відступити від звинувачення, що Ізраїль скоїв расово вмотивовані воєнні злочини проти палестинців і порушив права людини. [WSJ, Sep 4, 2001, A-17]

Будучи крихітною меншістю, розкиданою по всьому світі, євреї сильно покладаються на жалість до них, яка дозволяє їм робити своє. На конференції в Дурбані стало дуже ясно, що євреї вичерпали готовність світу потуранти їм. Держава Ізраїль сама зробила себе парією всього світу.

Майбутнє держави Ізраїль не виглядало яскравим того вересня 2001 року. Сіоністи бачили на горизонті руйнування Єврейської держави, і їхні пристрасті зростали. Тоді, як і зараз, вони збираються зберегти Ізраїль за будь-яку ціну, навіть якщо їм треба було б пожертвувати половиною світу. Чи то був удар долі, чи щось більше, що спричинило найдраматичніший терористичний акт в історії, прилучивши Америку до Ізраїля в так званій війні проти тероризму, якій не видно кінця.

Зразу ж після 11 вересня сіоністи побачили у “Війні проти терору” можливість покінчити зі своєю ненависною Немезидою – Іраком. Серед них був заступник секретаря оборони Пол Вулфовіц (Paul Wolfowitz) і Річард Пірл (Richard Perle), голова ради оборонної політики. Ці два євреї зразу ж почали знаходити безліч недолугих причин, чому Сполучені Штати повинні скинути правителя Ірака, і вони досі не зупинилися.

Х’юго Янг (Hugo Young) з Британської “Гардіан анлімітед” (Guardian Unlimited) від 3 грудня 2003 року писав про Вульфовіца: “У Вашингтоні, як і Європі, Пол Вулфовіц, заступник секретаря Пентагона, вважається найстрашнішим хижаком в своїх апетитах на війну щоб скинути Саддама Хусейна. Один Республіканський сенатор, у якого я нещодавно брав інтерв’ю, бачить його диваком, чиї погляди настільки догматичні, що краще тримати його подалі від нормальних дебатів. В новій книжці Боба Вудворда “Буш на війні” Вулфовіц описується таким, що починає з самого початку сперечатися, а прямою відповіддю на 11 вересня з його точки зору має бути напад на Ірак...” [http://www.guardian.co.uk/Columnists/ Column/0,5673,852694,00.html]

Пірл в інтерв’ю зразу після подій 11 вересня сказав: “Немає різниці, чи причетний Саддам Хусейн до 11 вересня чи до Аль Каєди. Важливо те, що він ненавидить Сполучені Штати. В нього є зброя масового знищення, яку він може використати проти нас” (The American Spectator, Nov/Dec 2001: 40)

У кінці 2002 року Пірл підняв скандал в Британській палаті общин, говорячи, що навіть якщо інспектори Ганса Блікса по зброї нічого не знайдуть, він буде все рівно виступати за війну до тих пір, поки є хоча б одна людина, яка заявляє, що Саддам Хусейн розробляє зброю масового знищення.

Колишній Британський міністр оборони Пітер Кілфойл (Peter Kilfoyle) сказав: “Америка дурить світ, примушуючи його вірити, що пітримує інспекторів. Президент Буш має намір почати війну, навіть якщо інспектори нічого не знайдуть. Це є злою насмішкою над всім процесом і викриває справжній намір Америки – бомбувати Ірак” ["War,Whatever--Bush Aide: Inspections Or Not, We'll Attack Iraq," Paul Gilfeather, Daily Mirror UK, i0 Nov 22, 2002]

Ви могли чути від деяких коментаторів, що війну підтримують “неоконсерватори”. Коли Ви чуєте це слово, то розумійте його як євфемізм сіоністських євреїв та їхніх рабських послідовників.

Неоконсерватори починали як група сіоністів в Демократичній партії, які в кінці 70-х перейшли в Республіканську партію, тому що посилення демократами гуманітарної і паціфістської політики ставало все більше і більше несумісним з підтримкою Ізраїлю. Як вірус проникає в клітини тіла, так ті євреї ефективно проникли в Республіканську партію і досі використовують її в своїх власних цілях.

Кенет Адельман (Kenneth Adelman) - дуже важливий єврей з політичними зв’язками, колишній посол в ООН, що проводив переговори з контролю за озброєнням і довгий час був близьким другом Дональда Рамсфельда, часто з’являється і на CNN, і на каналі Fox News. Він хоче розширити палестинсько-ізраїльську війну, яка вже стала хронічною. У своїй статті він так і сказав: “Коли якась конкретна проблема не піддається розв’язанню — збільши її”.

Але яку ж проблему хотів збільшити Адельман? “Ізраїльсько-Палестинську війну, — говорить він, - яка вже точно стала некерованою”. Ідея Адельмана - збільшити Ізраїльсько-Палестинську війну, втягуючи Сполучені Штати в конфлікт з цілим арабським світом. Припинити дружні стосунки з Саудівською Аравією і Єгиптом. Вишвирнути уряд Іраку, потім Ірану, а інші уряди в цьому регіоні самі розлетяться як доміно. Цей єврейський сіоніст і друг Рамсфельда явно пропонує Сполученим Штатам пролити власну кров і кров арабів для проведення реконструкції всього Середнього Сходу. Чому? Щоб Ізраїль зміг вирішити свою палестинську проблему. [http://www.foxnews.com/ story/0,2933,49391,00.html]

Таку ж саму ідею проголосив колишній ізраїльський прем’єр-міністр Єхуд Барак минулого року. Після фокусів з привидом неіснуючої іракської ядерної програми Барак підбурює США на напад.

Адельман загадково мовчить про те, як саме реконструкція всього Середнього Сходу вирішить палестинську проблему Ізраїля, але ясно те, що всі регіональні підтримувачи палестинських прав будуть викинуті з влади, а палестинці опиняться в набагато безпомічнішому стані, ніж зараз. Вірогідніше за все, євреї мають намір вигнати палестинців.

Плани Шарона - виселити палестинців за Йордан. Провідний ізраїльський історик Мартін ван Кревельд пророчить, що напад США на Ірак чи терористичний акт в Ізраїлі міг би викликати масивну мобілізацію для зачистки ізраїльських територій, заселених двома млн. арабів. Два роки тому менше 8% єврейських ізраїльтян, серед яких проводилось опитування, сказали, що виступають за евфемістично назване “переміщення” – що означає відселення двох млн. палестинців за річку Йордан. Два місяця тому ця цифра виросла до 44%. http://www.telegraph.co.uk/news/ main.jhtml?xml3D/news/02/04/28/wpal28.xml).

Оскільки євреї є завойовниками землі палестинців, то хай самі проливають кров і витрачають гроші для вирішення своєї власної проблеми, якщо зможуть.

Євреї захопили важливі важелі впливу і управління в нашому суспільстві. Вони використовують цю владу для того, щоб послати наших солдатів вбивати і підкоряти значну частину світу, щоб утвердити там свою єврейську державу. Кидаючи жереб з державою Ізраїль, Сполучені Штати розділяють долю євреїв і наближають свій кінець.

Колін Пауел представив Об’єднаним Націям деякі свідчення проти Іраку, які були просто смішними: значна частина цього матеріалу була списана разом з типографічними помилками з 10-річної давності студентської дисертації. Уряд Сполучених Штатів спіймали за брехливі свідчення з метою почати війну.

Військові, як наприклад відставний генерал морського корпусу Ентоні Зінні (Anthony Zinni), взагалі проти цього єврейського проекту. Сенатор Чак Хейджел (Chuck Hagel), ветеран В’єтнамської війни, прокоментував так: “Цікаво, що багато з тих, хто хоче втягнути цю країну у війну і думають, що вона буде швидкою і легкою, не знають нічого про війну”. [Time Sep 2 2002:26-28]

Коли євреї Біла Клінтона – Мадлен Олбрайт, Семюел Бергер і Уільям Коухен — наполягали на завоюванні Ірака в 1988 році, військовий аналітик Джон Гілен з Ради закордонних зв’язків оцінив, що принаймні 1000 американських солдат загинуть, це буде коштувати понад 50 млрд. доларів , а окупація триватиме принаймні 5 років.

Я чув деякі інші оцінки, де цифри набагато більші, але чи можна підрахувати витрати на війну проти Шиїтських фанатиків Ірану, яка має бути наступною. Війна з Іраном вірогідніше за все послідує не тільки тому, що Іран принизив Ізраїль своїм уповноваженим Хізболою, але й тому, що Іран має ядерну програму і нещодавно розробив ракету, спроможну досягнути Ізраїль. І Аріель Шарон, ідол Джорджа Буша, хоче війни проти Ірану. Про це йшлося 5 листопада 2002 року, коли Шарон наполягав, щоб міжнародна спільнота натиснула негайно на Тегеран після того, як закінчиться акція проти Іраку, тому що Іран є “центром світового терору”. [http://english.pravda.ru/main/ 02/11/05/39149.html]

Більшість американців, здається, розуміють, що тероризм проти США неминучий, якщо Джордж Буш дозволить євреям підштовхнути нас до війни. Уряд Сполученних Штатів, здається, в стані смертельної спіралі. Він прийняв позицію сионістів. Подібно до держави Ізраїль – чим більше проблем, тим несправедливішим він стає, а чим несправедливішим він стає, тим з більшими проблемами стикається.

Із-за єврейського впливу уряд США підтримує Ізраїль. Але хто буде підпирати Сполучені Штати, коли їм ніхто не буде довіряти, коли їх будуть ненавидіти цілим світом, коли вони більше не зможуть оплачувати власні рахунки і опиняться в облозі терористів? Не буде нікого, хто б зробив для Сполучених Штатів те, що уряд Сполучених Штатів зробив для євреїв протягом всіх цих років. І це буде кінцем держави Ізраїль.

Очевидна відповідь: якщо ми не хочемо тероризму – ми повинні позбутися єврейського домінування. Нам слід усвідомлювати безумство ідеї мультирасового суспільства з відкритими кордонами і зайнятися своїми власними справами. Це набагато простіше і набагато гуманніше, ніж їздити по світу і вбивати кожного, хто, можливо, колись зможе на нас напасти.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи