Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Атлас зі зміни стану довкілля

Світ:

Програма з охорони довкілля Організації Об'єднаних Націй видрукувала новий атлас, який ілюструє драматичний, а подекуди - шкідливий вплив людства на світове довкілля.
В атласі порівняно супутникові фотографії минулих кількох десятиліть із сучасними зображеннями, де можна побачити швидке зростання основних міст, зменшення південно-американських тропічних лісів, а також зменшення льодовиків та криги на полюсах та у гірських районах.

Директор програми ООН з охорони довкілля Клаус Тоепфер заявив, що атлас показує: битву за стабільне світове довкілля буде, передусім, виграно або ж програно у містах, які споживають велику кількість ресурсів та виробляють великі обсяги сміття та парникових газів.

Атлас, що має назву "Одна планета - багато людей", випущено на відзначення Всесвітнього дня довкілля, який відзначається цими вихідними.

-------------------------------
В тему:

Стратегія України

Нова раса

Дерзайте, діти Бога!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи