Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Білозір переведе радіомовлення на українську мову

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, керівники провідних радіостанцій і Міністерство культури і туризму створили робочу групу для впорядковування використовування української мови в радіопросторі.
На слова голови Нацради Віталія Шевченка, за 3 тижні ця робоча група повинна розробити меморандум про спільні дії і визначити принципи використання російської і української мови на радіо.

Коментуючи створення робочої групи, міністр культури і туризму Оксана Білозір зазначила, що даний меморандум і спільні дії необхідні у зв’язку з тим, що постійно порушується законодавство про використання мови.

В той же час Білозір сказала, що російська мова буде присутня в радіопросторі, проте не повинна превалювати, передає «muzport.ru».

Біл озір додала, що надалі буде створена робоча група для розгляду питань музичного наповнення програм радіостанцій. Вона сказала, що така група працюватиме над тим, щоб врахувати музичні інтереси всіх громадських груп і задовольнити всі музичні смаки.


----------------------------------------------------

В тему:

В ефірі з'явилося “Молоде радіо"

Даєш українську культурну революцію!

FM на Франківщині - шоу уродів

Про рейтинги зірок музичного шоу-бізнесу. Коментар експерта

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи