Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Суд зобов’язав міську владу вивісити “гомосексуальні” прапори

Світ:

Федеральний суддя став на бік гомосексуальних активістів в найдавнішому місті Америки, зобов’язавши вивісити на Мосту Левів в Сент-Аугустині (штат Флорида) 49 прапорів, що є символом геєв (прапор у вигляді різнокольорових стрічок, що нагадують веселку).
Федеральний окружний суддя Генрі Лі Адамс молодший (District Judge Henry Lee Adams Jr. ) постановив, що “веселкові” прапори повинні висити протягом 6 днів, починаючи з 8 червня.

Міст Левів у Сент-Аугустині“Дозвіл групі повісити свої прапори на Мосту Левів дає можливість цей групі заявити: «Ми існуємо, і це те за що ми стоїмо»,” – каже Карен Дорінг (Karen Doering), юрист Національного Центру Прав Лесбіянок (National Center for Lesbian Rights). Відмовивши у цьому, міська влада відмовила моїм клієнтам у їх гарантованому Конституцією праві на свободу слова та рівності перед законом. Це порушує Першу та Чотирнадцяту Поправки.”

Судове рішення було ухвалено в результаті позову, поданому преподобним Рутом Дженсом (Rev. Ruth Jensen ) і Вікі Валдреном (Vicki Waldren ) із сент-аугустинського Комітету Самоповаги (St. Augustine Pride Committee) та іншими про-гомосексуальними групами після того, як міська влада відхилила заявку вивісити прапори на тиждень в червні, що вважається місяцем “самоповаги геєв”.

Рішення Адамса було обґрунтовано порушенням Першої Поправки та “незворотньою шкодою та втратами, якщо їм буде заборонено вивісити свої “веселкові” прапори на тиждень під час щорічного святкування самоповаги геєв.” – так пояснила Florida Times-Union.

Дженсен, активіст руху за права геєв отримав відповідь від міської влади, що прапори не можуть бути вивішені на мосту тому, що місце вже було зарезервовано для груп вшанування історії.

“Це підтверджує важливість доводити справу до кінця і не погоджуватись з тим, що рішення, в яке ми не віримо, є вірним,” – заявив Дженсон журналістам. – “Занадто часто групи, зокрема групи меншин, вислуховують рішення, що спущено згори и погоджуються з ним без жодних спроб виправити його.”

Адвокат Соня Хонер (Sonya Hoener), що представляла міську владу, заявила, що позивачі не мали легального права на подачу позову і не постраждали від відмови влади Сент-Аугустину [вивісити прапори].

“Позивачі намагаються приписати міської владі погані наміри, в той час, як їх немає.” – каже Хонер.

Вона відмітила, що минулого року їм було дозволено пронести свої прапори по мосту, а також те, що дозвіл на вивішування прапорів підштовхне інших, зокрема анти-гомосексуальні групи, також вимагати вивішування своїх прапорів.

Цей прапор “самоповаги геєв”, розроблений Джілбертом Бейкером (Gilbert Baker), вперше з’явився у 1978 році на параді Дня Свободи Геєв та Лесбіянок (Gay and Lesbian Freedom Day Parade) у Сан-Франциско. Вважається, що ці кольори представляють життя, здоров’я, сонце, гармонію та індивідуальність.

Сент-Аугустин, заснований у 1565 році, є “найдавним поселенням в США, постійно заселенним людьми європейського походження. За 45 років до того, як англійці колонізували Джеймстаун та за 55 років до того, як “Отці-Пілігрими” (так в США називають перших колоністів – НО) висадилися на скелі Plymouth Rock (місто висадки перших колоністів – НО), іспанці вже заснували Сент-Аугустин – перше національне стале поселення.


Judge orders city: Fly the 'gay' flag


Переклад “Народного Оглядача”


----------------------------------------------------

В тему:

Новітні дослідження показали, що гомосексуалісти живуть в середньому на 20 років менше

Київська молодь розігнала шабаш секс-меншин

Губернатор штату Нью-Джерсі Джейс МакГріві оголосив, що він гомосексуаліст, а по тому йде у відставку

Комуністи за гомосексуалізм та проти війни

Шварценеггер добивається заборони на одностатеві шлюби

Толерантність до секс-меншин призведе до легалізації педофілії

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи