Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Спокійно, вас зомбують...

Світ:

У Херсоні порушили кримінальну справу проти баптистської громади “Церкви Христа” за використання під час богослужінь заборонених прийомів психологічного тиску та впливу на підсвідомість парафіян.
До прокуроратури звернулися матері з проханням втрутися в діяльність церкви, яка зомбувала їхніх дітей. Проте, з’ясувалося, що довести таке звинувачення дуже непросто. І зараз суд своїм рішенням заборонив “Церкві Христа” проводити служби з формальної причини - за порушення дозвільних норм. Щоправда, існування своє громада не припинила – служби продовжують уже під іншою вивіскою.

Світлана Величко навідмінно закінчила технічний університет і щоб виїхати за кордон пішла на курси іноземної мови. Пізніше батьки дізнались, що насправді їх донька відвідувала богослужіння церкви. Як каже мати, пасторам знадобилося менше півроку, аби відібрати у них дитину. Світлана відмовилась від виїзду за кордон і роботи за фахом, перестала ходити на гурток парашутного спорту. Натомість залишила батьківський дім, влаштувалась прибиральницею у лікарню і погоджується спілкуватися з рідними тільки в лоні церкви. Люди, що знали Світлану, кажуть, що дівчину наче підмінили.

Очільники громади пастор Пасло Кудашев та пресвітер Павло Антонович упевнені, що страждають за віру. А усі звинувачення про негативний вплив на психіку людей розцінюють як привід для гонитви на церковну громаду.

Власне, останнє ще треба довести. Свідчень очевидців, записів несамовитих богослужінь, а також висновків психіатричної комісії недостатньо, щоб остаточно припинити роботу організації. Сьогодні керівники “Церкви Христа” змінили назву і під вивіскою “Церква єдність” проводять зібрання в одному з будинків культури Херсона. Як і раніше у них два види служб: відкриті – для початківців і нічні, що тривають з опівночі майже до ранку. Туди має доступ тільки обмежена частина віруючих. Ті, кого в церкві називають справжніми рабами Христа.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи