Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відновлення справжньої історії: неочікувано смілива заява Президента

Категорія:

Президент Віктор Ющенко виступає за перенесення на історично виправдану дату святкування Дня Військово-Морських сил України, який зараз щорічно відзначається 1 серпня.
Про це журналістам повідомив міністр оборони Анатолій Гриценко з посиланням на слова Президента під час візиту до Севастополя у понеділок.

Гриценко сказав, що Ющенко під час відвідин корвета «Гетьман Сагайдачний» поцікавився, чому день ВМСУ відзначається саме 1 серпня.
Гриценко додав, що день ВМСУ святкується 1 серпня, оскільки цього дня в 1996 році український флот провів перші вчення.

За словами Гриценка, Ющенко запропонував історикам знайти іншу дату для святкування Дня ВМСУ, передають «Українські Новини».

«Віктор Андрійович говорив, що цей день повинен надихати людей. Прив’язка до 1996 року і конкретних учень не є великим духовним символом. Президент сказав, що, можливо, були якісь більш значущі події в історії України. Ми подумаємо, порадимося з істориками», - сказав Гриценко.

Міністр оборони також сказав, що не впевнений, чи надалі проводитимуться спільні паради кораблів ВМСУ і Чорноморського флоту Росії, оскільки День ВМСУ може бути перенесений.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи