Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Брати Клички створюють загальнонаціональну мережу комплексних спортзалів

Світ:

Благодійний фонд братів Кличків реалізує проект зі створення загальнонаціональної мережі доступних комплексних спортивних залів.
Про це 12 вересня в інтерв’ю журналістам повідомив співзасновник фонду Віталій Кличко.

"Ми хочемо зробити спорт доступним кожному, тому і виникла ідея створення такої мережі", - сказав він. Віталій вважає, що сервіс у комплексних спортивних залах не поступатиметься дорогим спортивним залам з абонементною платою в кілька тисяч доларів США, що існують зараз. Вартість абонемента, що дає право на отримання повного комплексу послуг у такому спортивному залі, становитиме близько 100 грн.

Перший комплексний спортивний зал відкриється навесні 2006 року в столиці, потім вони з’являтимуться у великих містах України, надалі – у районних центрах. У найближчій перспективі в Києві планується відкрити кілька таких спортзалів.

Крім того, сьогодні фонд реалізує ще один проект, спрямований на активну роботу проти поширення СНІДу і наркоманії.

Благодійний фонд братів Кличків заснований у 1996 році. Метою створення фонду є благодійна діяльність, скерована на пропаганду здорового способу життя серед молоді, охорону здоров’я і соціальну підтримку малозабезпеченої і соціально незахищеної молоді.

ЛІГАБізнесІнформ

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи