Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українофобський шабаш на Майдані Незалежності

Категорія:

Толерантність українців до московської п’ятої колони призводить до втрати останньою почуття реальності.
Те, що вчора відбулось на Майдані Незалежності виглядало як справжній театр абсурду. Ще задовго до подій антиукраїнські сили почали готуватись до зриву святкування 63 річниці заснування УПА. Про це знали всі правоохоронні, знали депутати, політики, Президент. Але нічого не зробили, щоб зупинити “п’яту колону”, яка все більше нахабніє від повної безкарності.

Протягом 14 років Незалежності ветерани УПА не заважали святкуванню 9 травня – свята тієї армії, яку вони цілком справедливо вважають окупаційною. Але ветерани готові пробачити своїм колишнім ворогам і вже давно протягають руку примирення. Також і серед ветеранів Червоної Армії є багато людей, що готові до примирення заради майбутнього України, заради своїх дітей та онуків.

Але глибоко проти московська “п’ята колона”. І цій колоні, схоже, їз задоволенням допомагають деякі “українські” посадові особи.

Кілька цікавих деталей:

1. Знаючи, що антиукраїнські сили хочуть влаштувати бійку в центрі Києва, їм дозволяють проведення свого шабашу саме на тому місці, де буде свято ветеранів УПА. Чи “державні мужі” не розуміли, що це обов’язково призведе до зіткнень?

2. Вже зранку до Майдану правоохоронці вільно пропускали всіх агресивно налаштованих українофобів, але при тому перешкоджали людям з українською символікою. (Чи варто тепер чекати, що 9 травня 2006 року на Майдан пускатимуть людей з українською символікою, але зупинятимуть із совєцькою?).

3. Не дуже сподіваючись на те, що українофоби зупинять ветеранів УПА, на 15 жовтня оголосили “транспортний день” на Хрещатику. Тобто зробили ще одну підстраховку, щоб не пустити українських ветеранів проїжджою частиною Хрещатику.


Як і очікувалось, відбулись зіткнення. Тому виникає кілька запитань:

1. Чому керівники МВС, СБУ, РНБО, які знали про підготовку акції українофобів, нічого не зробили, щоб її зупинити? Нагадаю, що при попередньому режимі напередодні кожної проросійської акції міліція проводила “співбесіди” з керівниками проукраїнських організацій, а найбільш активних з них на 2-3 дні затримувала. Чому теж саме не було проведено цього разу з керівниками антиукраїнських організацій?

2. Чия була ідея пустити цього дня по Хрещатику транспорт, щоб завадити ході ветеранів УПА? Не абстрактної “київської влади” – нас цікавить, хто персонально висунув таку ідею.

3. Яким чином тепер київська влада та правоохоронці збираються забезпечувати правопорядок 7 листопада?
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи