Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новий президент НТКУ не дивиться телевізор і говорить російською

Категорія:

У четвер голова секретаріату президента України Олег Рибачук представив нового президента Національної телекомпанії України. Ним став Віталій Докаленко.
Перед цим призначенням, указ про яке президент України підписав 26 жовтня, досить жваво обговорювали те, яку концепцію буде обрано для розвитку НТКУ; як саме перевести Національну телекомпанію на "рейки" суспільного мовлення; який спадок лишила по собі команда Тараса Стецьківа.

Однак на питання про плани реформування НТКУ пан Докаленко сказав, що поки не має певних планів. Також він не спромігся оцінити продукцію компанії, яку очолив, сказавши, за повідомленням веб-сайту Першого каналу, що "як глядач телевізор не дивиться".

Наталя Лігачова (сайт "Телекритика") в інтерв'ю Бі-Бі-Сі сказала, що, на її думку, пан Ющенко обрав геть не нейтральну фігуру, - а особу, "близьку його сім'ї", нагадавши, що пан Докаленко брав участь у зйомках агітаційних передвиборчих роликів Віктора Ющенка.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи