Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За мордобій 15 жовтня Вітренко й КПУ заплатили своїм відморозкам по тисячі доларів?

Категорія:

Вартість участі в зіткненні, що відбулося на площі Незалежності в Києві між представниками Комуністичної партії України, Прогресивної соціалістичної партії України й Об’єднання українських націоналістів, досягала $1 тис.
Про це в ході прес-конференції на тему: «Внесення змін у Закон про місцеві вибори: політична маніпуляція?» заявив директор департаменту політичного консалтингу «Martin group» Тарас Березовець.

«При уряді Леоніда Кучми вартість участі в безладдях оцінювалася від 1 тис. грн. За минулий час розцінки «виросли» у два-три рази. Відомо, що в безладдях 15 жовтня одна зі сторін за участь платила тисячу доларів», — відзначив Т. Березовець.

Директор департаменту політичного консалтингу «Martin group» додав, що він не може назвати, яка саме сторона платила такі гроші, але це «була сторона, що не представляла УПА».
Нагадаємо, 15 жовтня цього року в центрі Києва відбулося зіткнення між представниками КПУ, ПСПУ й ОУН. Для відновлення порядку було викликано спецподразділ «Барс».

У той день від Бессарабської площі по Хрещатику планувався урочистий хід — спільна акція Братерства воїнів ОУН-УПА, Союзу офіцерів України та УНА-УНСО, присвячена святу Покрови і 63-й річниці створення УПА.

---------------------------------
В тему:

УКРАЇНО, ПРОКИНЬСЯ!

Українофобський шабаш на Майдані Незалежності

Сонячна революція

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи