Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Національний Альянс - Кривий Ріг: перша українська вечірка

10 листопада 2005 р. невеличкий клуб «Геліос» прийняв на себе удар української музики, вишиванок і гарного настрою. А вся справа в тому, що Криворізький осередок НА влаштував вечірку в національному стилі „Українські вечорниці”, приурочену до Дня писемності і української мови.
Треба відзначити, що подібна вечірка проводилася в Кривому Розі вперше. І, як все нове, патріотична молодь прийняла її з зацікавленістю. Студенти з 4-х вищих навчальних закладів, а також наші друзі з ГО «ПОРА» і «ФРІ» , запрошені на свято, влаштували «дикі танці» під музику таких виконавців як ТАРТАК, Руслана, О. Понамарьов, ТНМК, Ґринджоли, Скрябін тощо. Але найприємнішим було те, що багато гостей прийшли у вишиванках, а враховуючи специфіку східної України, національний одяг у нас є, меншою мірою, непопулярним. Водночас дівчата весело обговорювали вбрання одна-одної, а хлопці помітили, що ніколи раніше не бачили дівчат такими чарівними.

Різних розваг і веселощів на „Вечорницях” було більше, ніж достатньо. Активісти НА підготували для гостей багато цікавих і кумедних конкурсів, як українських народних, так і просто веселих. Найбільшу увагу у гостей викликав конкурс, у якому парубок шукає свою кохану поцілунком, а у разі помилки отримує ляпаса, а також конкурс „Калита”. Переможці кожного змагання отримали „цінні” подарунки.

На вечірку також були запрошені тележурналісти, отже незабаром ви зможете побачити свято на обласному каналі і на всеукраїнському каналі „УТР”.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи