Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українофоби безкарні. Цікаво, чому?

Категорія:

У неділю, 28 листопада, було вчинено акт вандалізму – знищено хрест пам'яті жертв Голодомору, який напередодні, в День пам'яті жертв Голодомору, встановили активісти ВО «Свобода» та львів’яни на вул. К.Левицького, на алеї навпроти будинку Російського Консульства, маючи на меті привернути увагу до позиції Росії стосовно Голодомору.
«Посол Росії в Україні неодноразово висловлювався з зневажливій формі стосовно Голодомору (зокрема, радив виставити претензій до Грузії, натякаючи на національність Сталіна), а консул Росії у місті Львові взагалі заперечив факт створення російсько-комуністичною імперією Голодомору, назвавши його «звичайним голодом».

ЛМО ВО «Свобода» вважає неприпустимим руйнування пам'ятних хрестів жертвам російсько-більшовицького тоталітарного режиму та вимагає від правоохоронних органів швидкого та результативного розслідування цієї справи. Ми розраховуємо на небайдужість громадськості та ЗМІ», – зазначено у повідомленні.

Активісти ВО «Свобода» мають намір повторно встановити пам’ятний хрест. ЗІК

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи