Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З’їзд УНА проголосив початок Сонячної Революції

Про старт рішучих перетворень заявив голова партії Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО) Юрій Шухевич (син легендарного командира Української Повстанської Армії) при відкритті XXII позачергового з’їзду УНА, що відбувся в Київському будинку архітекторів 25 грудня 2005 року.
З’їзд прийняв політичну програму, що називається «Сонячна Революція, Третій Гетьманат» і затвердив список зі 154 кандидатів в народні депутати. У першій п’ятірці:

1. Юрій Шухевич, голова УНА, син легендарного головнокомандувача Української Повстанської Армії (УПА) Романа Шухевича.

2. Олександр Філатович, головний лікар Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV, досвідчений хірург і терапевт, автор революційної методики самозцілення Живе Слово.

3. Наталка Чангулі, член УНА, відома журналістка, автор численних теле- та радіопередач з гарячих точок, спеціалізація — національна безпека України (геополітична, військова, економічна, психологічна).

4. Валентин Щербачов — відомий український журналіст, аналітик, спортсмен, альпініст, продюсер, палкий пропагандист українського духу і здорового способу життя.

5. Анатолій Гірак — спортивний організатор, викладач, президент Центру традиційного карате-до «Бусі-до», автор єдиного в Україні підручника з карате, затвердженого Міністерством освіти та науки України.

Варто також додати, що 9-м номером списку УНА йде Кирило Стеценко - співзасновник журналу «Перехід-IV», музикант, композитор, викладач, громадський діяч, член Національної ради з питань культури і духовності при Президентові України.

Головні пріоритети УНА:

1) відміна політреформи, що веде Україну до хаосу безвідповідальності та некерованості;

2) не допущення ринкового розпродажу земель сільськогосподарського призначення, адже родючі українські ґрунти — це загальнонародна власність, стратегічний планетарний ресурс XXI століття;

3) прийняття нової Конституції і легітимний перехід до передового суспільно-політичного ладу — Третього Гетьманату.

Програма партії основується на ідеології цивілізаційного прориву культового «Журналу нової еліти Перехід-IV», а також новаторських розробок «Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV».

Переважну більшість учасників з’їзду складали молоді хлопці і дівчата. Їхня молода і чиста енергія вдало доповнювалася досвідом людей старшого віку: ветеранів УНА-УНСО, мислителів, військовиків, громадських діячів.

Донедавна УНА сприймалася як українська вольова потуга, пристосована лише для ведення війни та проведення вуличних силових акцій, але зовсім не для парламентської політичної боротьби. Проте раптове входження до партійного списку серйозних інтелектуалів, митців та журналістів дало підстави говорити про те, що відбувся давно очікуваний момент поєднання сакральних знань і незламної волі. Ось як про це висловився на з’їзді директор «Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV» Ігор Каганець:

«Починаючи з 1999 року в кожному числі журналу «Перехід-IV» повторюється одна і та ж сама фраза:

Проблема в тому, що реформатори не володіють знаннями, а ті, що ними володіють, надто байдужі, щоб намагатись провести реформи. Але настане день, коли знання і воля об’єднаються, і тоді світ рине вперед.


Запам’ятайте сьогоднішній день: 25 грудня 2005 року, за арійським календарем — 7513 року. Це день, коли об’єдналися Знання і Воля. З сьогоднішнього дня світ починає свій рух до творення нової цивілізації.
»

З’їзд пройшов під знаком релігійного жовто-блакитного прапору. Юрій Шухевич пояснив, що сонце нагорі символізує домінування духовно-божественного начала, в блакить внизу — це наш матеріальний світ, українські степи, чисті води. Цей прапор символізує повернення до природного порядку, до відновлення Божого ладу на нашій землі.

На завершення з’їзд прийняв звернення до Президента України з закликом ініціювати референдум за скасування політреформи (фактично, конституційного перевороту), а також відповідне звернення до Конституційного суду України.

Головне гасло УНА: «Врятуй свою землю — і вона врятує тебе!»

------------------------------------------
В тему:

БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО

УНА знищує віруси!

Ющенко підтримав ініціативу Української Національної Асамблеї

Юрій Шухевич: Ми проти вступу України в НАТО

УНА поставила Віктору Ющенку за роботу «трійку» і в якості «покарання» не проти забрати машину в його сина

З КУНу — до УНА

Повторимо вчинок Виговського?

Живе Слово творить життя! — нова книга Олександра Філатовича

Світоглядна доктрина УНА: ЖИТИ ЗА ЗАКОНАМИ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!

Інтернет-конференція з Юрієм Шухевичем

Третій Гетьманат

УКРАЇНО, ПРОКИНЬСЯ!

Гайдамаки — правдиві воїни світла

Сонячна Революція


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи