Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нові польоти “ФЛАЙzzzИ”

Музичні “мухи” невтомно працюють.
ФЛАЙzzzА з Луцька, опісля вельми щільного туру "Не будь байдужим!" в першій третині грудня, очолюваного Сашком Положинським та Сергієм "Сєнєю" Присяжним, знову повернулася до верстака і взялася за нові награння під назвами "Засмага на серце” та "Радісно так". Ці пісні, очевидно, увійдуть вже до другої платівки гурту, бо скоро очікуваний дебютник забитий вже під зав'язку. А невдовзі вирине відразу два ремікси до вже доступних вітчизняному радіопросторові пісень "Йдем бахнем" і "Два кольори", над якими кисне ді-джей з дивакуватим назвиськом 40А. Днями ж трійця запускає у вільний політ лагіднішу версію "Шуруй звідси" та перегранець на "Баб-Ель-Мандеб".

Всього лише п'ять років знадобилося луцькій ФЛАЙzzzІ, аби долетіти до свого дебютника. Чернетковий заголовок платівки "Тепло zа годину” – за рядком з пісні "Джамайка", яка вперше продзеленчала ще в 2003 році на альбомі Тартака та Друзів "Система Нервів". Повний перелік пісень та обкладинка кружальця повністю готові до друку, однак ватага вперед хоче запустити видограй на річ "Сонце", про зйомки якого нині тривають переговори зі столичними кліпотворцями. Крім того, перед "мухами" стоїть непроста задача надибати собі достойного видавця, тому "Тепло zа годину” подадуть не за годину, а вже аж наступного 2006 року.

З того ж року ФЛАЙzzzА вирішила ще й розмножуватися. Робитися то буде не одним присідом, позаяк прогодувати повний розгорнутий склад гурт покищо не в змозі. Існуючи кілька років як тріо, ватага спочатку збільшиться удвоє: з'являться гітарист, трубач та живий крутій дисків. Згодом, по мірі віддалення від формату "хванерної" групи, мають долучитися ще зо два сурмачі, барабанник, басист та власний звуківник – як і належиться поважній ватазі.


--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

“Мухи” залучають волиняк до спільної творчості

ФлайzzzА !
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи