Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

2006: Рік Сонячного Переходу

Перенародження України входить в арійську фазу.


Шановні друзі!

Щиро вітаю Вас з Новим роком! Бажаю сили, енергії, радості, віри, любові, добрих друзів і великих справ! Нехай у цьому році збудуться наші мрії!

Почну з доброї новини — Сонячна революція, прорахована майже півроку тому, набуває реальних обрисів. Процес, започаткований Оранжевою активацією, входить в якісно нову, арійську фазу.

Корупційні скандали осені 2005 року, розщеплення влади і зростання системного хаосу поставили питання про необхідність заміни не окремих чільних політиків, а всієї системи конституційного устрою, починаючи з державної ідеології. Це привело до все більшого посилення ідеї Третього Гетьманату. Курс на негайну інтеграцію в ЄС, СОТ і НАТО, здійснюваний новою владою протягом минулого року, показав свою нераціональність, тож народ все більше схиляється до україноцентричної ідеї покладання на власні сили.

Видимі ж ознаки наростання революційної пасіонарності з’явилися після «газового ультиматуму» з боку Москви. Українці Сходу і Заходу не злякалися, а згуртувалися світлим почуттям національної гідності та самодостатності. Більше того, з’явилася характерна для попереднього пасіонарного спалаху народна творчість у формі цікавих ініціатив, дотепних листівок, веселих комп’ютерних програм, флеш-мобів та анекдотів. Людям знову стало цікаво жити, українці з нетерпінням чекають нової Великої Пригоди.

Ще зовсім недавно усвідомлення народом необхідності суттєвих змін затьмарювалося відсутністю політичної сили, здатної їх здійснити. Публікація виборчих партійних списків викликала відчуття суму, безнадії, а то й тривоги.

Ситуація радикально змінилася 25 грудня 2005 року, коли Українська Національна Асамблея ввела до своїх рядів вольових патріотів-інтелектуалів і проголосила курс на Сонячну революцію, викладений у партійній програмі Сонячний Перехід, Третій Гетьманат.

Це вже стає цікавим: з’являється ВІРА у можливість суттєвих перетворень не в далекому майбутньому, а вже з 2006 року.

Але що таке віра? Згідно з Євангелієм, це сила, що рухає горами. Якщо виражатися точно, то це ясне бачення бажаної мети і незламна воля її досягнути. Мета вже зрозуміла — світоглядний прорив, перемога на виборах-2006, конституційний перехід до Третього Гетьманату. Тепер нам усім потрібна незламна воля.

Хай Буде!

------------------------------------------
В тему:

МИ, БРАХМАНИ І КШАТРІЇ, або практика Сонячної Революції

Пшениця без куколю. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень

Третій Гетьманат

Ключові слова Сонячного Переходу: віра, тотальність, концентрація, вибуховість

Сонячний Перехід, Третій Гетьманат

Світоглядна доктрина УНА: ЖИТИ ЗА ЗАКОНАМИ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи