Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генерал де Голль визнаний найкращим президентом сучасної Франції

Найкращим президентом сучасної Франції визнаний за підсумками загальнонаціонального опитування засновник нинішньої П'ятої Республіки генерал Шарль де Голль. У рейтингу популярності він набрав 39% голосів.
Результати опитування були опубліковані 6 січня 2006 р. щотижневиком Le Nuvel Observateur. Воно було присвячене 10-літній річниці від дня смерті Франсуа Міттерана, що викликала зараз у французькому суспільстві широку дискусію про те, який із глав держави був найбільш ефективним і більше інших зробив для країни.

Особистість генерала де Голля викликає все більший інтерес серед українців у зв’язку з поширенням ідеї переходу України до нового суспільно-політичного ладу - Третього Гетьманату (після гетьманатів Богдана Хмельницького й Павла Скоропадського). До проведення референдуму про конституційну зміну моделі керування закликає партія Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО), програма якої називається Сонячна Революція, Третій Гетьманат.

Ідея зміни суспільно-політичного ладу України актуалізувалася в ході загострення конституційної кризи і заяви Президента Віктора Ющенка про намір провести всенародний референдум з метою зробити Конституцію демократичнішою.

---------------------------------
В тему:

Від газової кризи до Третього Гетьманату

2006: Рік Сонячного Переходу

Сонячна Революція

Третій Гетьманат

Сашко Положинський за Третій Гетьманат

Конституційна криза вирішується легітимним переходом до Третього Гетьманату
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи