Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

УНА: Референдум — шлях до подолання системної кризи

Нинішня системна криза не має вирішення в існуючій політичній площині — вона вирішується лише з конституційним переходом до гетьманської держави.
Різке підвищення цін на газ завдає важкого удару індустріальним споживачам газу, передусім металургійній промисловості. Їхні конкурентоспроможність і рентабельність значною мірою тримались на дешевому газі, але після його подорожчання вони у своїй масі стають збитковими, приреченими на занепад і розпад. Розвал індустріальних гігантів може започаткувати розвал всієї системи «Україна», яка є цілісним соціально-економічним організмом.

Повернення до дешевого газу вже неможливе, оскільки Москва взяла твердий курс на підвищення цін в річищі глобального процесу подорожчання енергоносіїв. Єдиний вихід — це прискорена модернізація енергомісткої індустрії. Для її здійснення потрібні багатомільярдні інвестиції і кілька років злагодженої роботи.

Ефективна комплексна модернізація можлива лише за активної участі сильної держави, яка опікується ВСІМ народногосподарським комплексом і захищає інтереси ВСІХ вітчизняних корпорацій у глобальній конкуренції.

Нинішня українська держава до цього не спроможна, оскільки:

— є деморалізованою, корумпованою, зі збоченими уявленнями про природу людини і світу, без бачення майбутнього; вона навіть не усвідомлює, що цілісність і стабільність національної економіки є значно привабливішою для інвестицій, ніж розпродаж навіть найрентабельніших підприємств;

— вона не відчуває себе частиною українського народу і не має вольових якостей до його захисту;

— вона є безвідповідальною, бо нинішній політичний устрій не передбачає персональної відповідальності вищих керівників за результати своєї діяльності.

Подолання кризи можливе лише з переходом до стабільної і відповідальної народної держави, яка має волю до копіткої і цілеспрямованої роботи з модернізації економіки, виведення її на вищий технологічний рівень, просування вітчизняних корпорацій у глобальну економіку та їхній захист методами дипломатії, економічної розвідки, науково-технологічної та іміджевої підтримки тощо.

Українська Національна Асамблея закликає Президента, Уряд і Верховну Раду негайно розпочати загальнонаціональне обговорення та розробку Конституції сильної, стабільної, відповідальної та солідарної держави — Третього Гетьманату (багато в чому подібного до П’ятої республіки «французького гетьмана» Шарля де Голля, нещодавно визнаного найкращим президентом сучасної Франції) з наступним проведенням всенародного референдуму про перехід до нового суспільно-політичного устрою.

Наголошуємо, що нинішня системна криза не має вирішення в існуючій політичній площині — вона вирішується лише з конституційним переходом до гетьманської держави, що відповідає українським традиціям, сучасним глобальним викликам і прагненню українського народу до стабільної, відповідальної та людяної влади.

-----------------------------------
В тему:

Від газової кризи до Третього Гетьманату

Юрій Шухевич (УНА-УНСО): «Призначити всеукраїнський референдум для з’ясування доцільності зміни конституційного ладу" — звернення до Президента України

Конституційна криза вирішується легітимним переходом до Третього Гетьманату

З’їзд УНА проголосив початок Сонячної Революції

Сонячна Революція, Третій Гетьманат

Світоглядна доктрина УНА: ЖИТИ ЗА ЗАКОНАМИ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!

2006: Рік Сонячного Переходу
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи