Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СОНЯЧНА МЕРЕЖА: Суспільний проект

Ми сформуємо наш український, чистий інформаційний простір, тим самим припинимо торгівлю інформаційною отрутою і панування в ньому окупантів.
Хто ж волею Господа морок знанням переможе,
на того зійде, наче сонце, просвітлення Боже


Сьогодні в нас є два шляхи. Перший — вже звичний і проторований: далі спрямовувати свою енергію на критику всіх наших «негараздів», продовжувати їх виявляти, плекати і викохувати. Тим самим розписатись у власній безпорадності та безсиллі, зняти з себе відповідальність за те, що відбувається в країні, в наших головах, серцях і душах, і перекласти її на державних мужів, Верховну Раду, Уряд і Президента, на Москву, США, сіоністів чи ще когось. Очікувати чергових виборів, чергової ротації владної верхівки і надіятися, що впаде на нас манна небесна, з’явиться черговий «месія» і все владнає. Так легше. Так робимо вже 14 років. І “маємо те, що маємо” — результат. Але чи влаштовує він нас?

І є другий шлях — для сильних духом і готових до дії. Перестати порпатись у лайні, вишукуючи в ньому ще більше лайно! Підняти голову догори і побачити зоряне небо. Припинити недолугу боротьбу «проти» і почати боротьбу «за», скерувати всю свою енергію, весь наш безмежний творчий потенціал на створення СВОГО: власної функціональної інформаційної структури — СОНЯЧНОЇ МЕРЕЖІ, в якій зможемо легко, швидко й ефективно поширювати наше Живе Слово, нові конструктивні, творчі ідеї, різноманітний якісний національний інтелектуально-духовний освітній та технологічний продукт і отримувати миттєвий зворотній зв’язок.

Об’єднавшись разом у цій Мережі, постійно її розширюючи, запрошуючи все нових і нових учасників, ми сформуємо наш український, чистий інформаційний простір, тим самим припинимо торгівлю інформаційною отрутою і панування в ньому окупантів. Таким чином, ми створимо в Україні простір взаєморозуміння і любові, відчуємо себе великими українцями, станемо єдиною великою Нацією, справжніми господарями на своїй землі.

Першою ластівкою у цій справі стала дивовижна книга, поширення якої започатковує формування Всеукраїнської національної інформаційної мережі — СОНЯЧНОЇ МЕРЕЖІ — «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»

Схема організації Сонячної Мережі
— у файлі s-net.doc

----------------------------------
В тему:

У Галілеї неподалік міста Мегідо віднайшли арійський хрестиянський храм

Нова книга І. Каганця «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»

Сонячна Революція

Від газової кризи до Третього Гетьманату

2006: Рік Сонячного Переходу


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Книга чудова.
Ідея MLM піраміди ІМХО дискредитує книгу

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )

Коментарі

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Книга чудова.
Ідея MLM піраміди ІМХО дискредитує книгу

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )