Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зупинити червону чуму

Категорія:

Всеукраїнське об'єднання „Свобода” вітає всіх делегатів зимової сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи, які розглядатимуть доповідь члена шведського парламенту, пана Горана Лінблада „Необхідність міжнародного засудження злочинів комуністичних тоталітарних режимів” та прийматимуть рішення з відповідної резолюції, яка була включена до порядку денного 15 грудня на засіданні Ради Європи!
Україна є однією з держав, яка найбільше постраждала від комуністичного терору. Понад 20,5 мільйонів мертвих українців - ось жахливий підсумок комуністичного панування в Україні. Це дає підстави стверджувати, що Комуністична партія Совєтського Союзу, яка втілювала в життя людиноненависницьку комуністичну ідеологію є злочинною організацією. КПСС, невід'ємною складовою якої була комуністична партія України, завдала невиправної шкоди Українському народові.

Серед злочинів комуністичного режиму, здійснених проти України з мотивів політичного, соціального, класового, національного і релігійного характеру: війна, розв'язана проти Української Народної Республіки, та військово-політична окупація 1918-1921 рр., що супроводжувалася кривавим терором та пограбуванням мирного населення; штучні голодомори 1921 го, 1932 1933 х, 1947 го років; розкуркулення та насильницька колективізація; кілька хвиль нищення української інтелігенції, терористичне знищення національних провідників С. Петлюри, Є. Коновальця, Р. Шухевича, С. Бандери; мордування Західної України, окупованої у 1939 р. в результаті злочинної змови комуністичного СССР та націонал-соціалістичної Німеччини; нищення української мови та культури; насильницька ліквідація Української Автокефальної Православної Церкви та Української Греко-Католицької Церкви; пограбування народного господарства, історичних і культурних цінностей та заощаджень громадян; затоплення мільйонів гектарів найродючіших у світі чорноземів.

Жертвами цих злочинів стали понад 20,5 мільйонів українців, яких заморили голодом, замордували у тюрмах, концентраційних таборах та психушках, винищили другою світовою війною, розв'язаною в тому числі Совєтським Союзом, які померли на засланні та у вимушеній еміграції. Крім цього, в результаті злочинної політики комуністичного режиму, десятки мільйонів українців були залякані, принижені за свою національність, знищені морально, денаціоналізовані, розсіяні по численних ударно-комсомольських цілинах та БАМах, опромінені Чорнобилем.

Злочини комуністичного режиму в Україні були безпосереднім наслідком втілення комуністичної ідеології (марксизму-ленінізму) та є частиною військових злочинів та злочинів проти людства, здійснених комуністичними режимами ХХ століття, які не мають і не можуть мати терміну давності.

Можемо констатувати, що лише окремі аспекти злочинної діяльності комуністичного режиму СCСР визнані Українською державою, зокрема, Законом України „Про реабілітацію жертв політичних репресій”, Постановами Верховної Ради України „Про 70-ті роковини голодомору в Україні”, „Про рекомендації парламентських слухань щодо вшанування пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років”, Указами Президента України „Про заходи у зв'язку з 60-ми роковинами голодомору в Україні”, „Про встановлення дня пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій”, „Про заходи у зв'язку з 70-ми роковинами голодомору в Україні”, „Про додаткові заходи щодо увічнення пам'яті жертв політичних репресій та голодоморів в Україні”, Постановами Кабінету Міністрів України „Про вшанування пам'яті жертв голодомору в Україні у 1932-1933 роках”, „Про 65-ті роковини голодомору в Україні”, розпорядженням Кабінету Міністрів України „Про увічнення пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років”, а також статтями кримінального кодексу України щодо геноциду тощо.

Саме тому Всеукраїнське об'єднання „Свобода” не лише засуджує комуністичне засилля в Україні, а й вимагає від української влади заборонити діяльність Комуністичної партії України та людиноненависницьку ідеологію, яку вона сповідує.

У зв'язку з цим голова Всеукраїнського об'єднання „Свобода”, народний депутат України Олег Тягнибок зареєстрував у Верховній Раді України розроблений Всеукраїнським об'єднанням „Свобода” проект закону „Про заборону комуністичної ідеології в Україні”.

Цей закон спрямований на заборону Комуністичної партії України та людиноненависницької ідеології, яку вона сповідує, а також на подолання наслідків панування тоталітарного комуністичного режиму в Україні, її декомунізацію, усунення загрози суверенітету, територіальній цілісності та національній безпеці України, недопущення її новітньої колонізації, а також встановлення історичної та соціальної справедливості, зміцнення духу і моралі Українського народу.

Нажаль після революційних подій 2004 року в Україні не відбулося повноцінного очищення влади.

Сьогодні в Україні на багатьох державних посадах ще й досі залишаються колишні компартійні функціонери, які заважають нормальному розвитку нашої держави, а тому подолання наслідків комуністичного панування в Україні залишається актуальною проблемою.

На очищення від комунізму спрямований один з розділів „Програми захисту українців”, з якою ВО „Свобода” йде на парламентські вибори 2006 року.

В ній зазначено наші прагнення:

Геноцид українців у ХХ ст. Подолання наслідків та відновлення справедливості

Добитися від Верховної Ради України, ООН, Європарламенту, Парламентів країн світу визнання геноциду українців у ХХ ст. (20,5 млн. знищених) злочином проти людства.

Провести публічний судовий процес над комунізмом. Заборонити комуністичну ідеологію як людиноненависницьку, що завдала невиправної шкоди українському народові.

Ліквідувати і заборонити використання знущальних щодо українців імперсько-більшовицьких символів, пам'ятників та назв на честь катів України.

Створити спеціальну слідчу структуру для розшуку катів, які нищили українців, і притягнути їх до відповідальності.

Вимагати від Москви офіційного вибачення та компенсацій за геноцид українців.

Добитися від Росії повернення заощаджень громадян (83 млрд. крб. станом на 1991 р).

Виплатити компенсації репресованим українцям та їхнім дітям на суми не менші, ніж постраждалим від Голокосту.

Надати статус депортованих з усіма соціальними гарантіями українцям Кубані, Холмщини, Надсяння, Підляшшя, Лемківщини, що насильно виселені з рідних земель,
а також

Провести люстрацію влади за принципом трьох „К” (комуністи-кадебісти-кучмісти).

Усунути від влади держслужбовців, які працювали на керівних посадах в компартії СРСР та агентуру КДБ.

Притягнути до кримінальної відповідальності організаторів політичних переслідувань, фальсифікації виборів, сепаратистських та корупційних дій.

Проте ми розуміємо, що без об'єднання зусиль, в першу чергу європейських держав, неможливо подолати комуністичну чуму, покласти край злочинному комуністичному свавіллю та людиноненависницькій ідеології!
Саме тому Всеукраїнське об'єднання „Свобода” вважає, що прийняття Парламентською Асамблеєю Ради Європи резолюції про міжнародне засудження злочинів тоталітарних комуністичних режимів є дуже важливим кроком на шляху повного очищення від комунізму не лише України, а й всієї Європи.

Шановні делегати зимової сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи, сподіваємось, що ваше чисте сумління і пам'ять про мільйони загиблих внаслідок комуністичного панування спонукають вас проголосувати за резолюцію про необхідність міжнародного засудження злочинів комуністичних тоталітарних режимів.

Голова ВО „Свобода”, Народний депутат України Олег Тягнибок


----------------------------------------------------

В тему:

Парламентська Асамблея Ради Європи засудить злочини компартії?

Левко Лук'яненко: „Над комунізмом має бути міжнародний суд”

Нацизм і більшовизм

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи