Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Єврейські еліти США штовхають цю країну до Армагеддону

Нескінченні «аналітичні центри», пов'язані з могутньою єврейською громадою США, сплітаються в густу павутину навколо Пентагона і Білого дому. Це вони представляють рушійну силу нового «Дранг нах остен» президента Буша.
Як і в 1939, ми бачимо волю, що рветься до переділу світу. Промови Джорджа Буша дуже нагадують промови тодішнього німецького канцлера. Але хто пише ці промови? Хто штовхає до війни? Монополії, торговці нафтою і зброєю, як нас переконують, чи інші, ідеологічні кола? . Агресивна промова мова Буша про «Вісь Зла» була написана спічрайтером-сіоністом Девидом Фрумом, що до цього спеціалізувався на боротьбі проти «антисемітизму». Інший сіоніст, Вольфовіц, фактично перебуває на чолі збройних сил США. Ведучий сіоністський мислитель Норман Подгорец закликає до війни, у той час як найліберальніший адвокат-сіоніст Алан Дершовіц пропагує застосування катувань як найнадійніший метод пізнання істини

Давайте уважно розглянемо плани США. Недавно ми одержали можливість довідатися, що вони готують. США планують знищити Ірак, вторгнутися в Сирію, розчленувати Саудівську Аравію на кілька частин, відокремити від неї нафтові поля, передати їх у руки Ізраїлю й розправитися з Єгиптом. Цю новину лагідно розповідав нам представник єврейського лобі Лоурен Муравєц (Laurent Murawiec), якого привів у Пентагон голова Комітету оборони США Річард Перл.

Перл - цей «яструб», друг Шарона, кадровий сіоніст і, за чутками, агент Ізраїлю – закликає до захоплення арабських нафтових полів, перепідпорядкування Мекки і Медини під владу Хашемітів і конфіскації саудівської власності. Він представляє голоси багатьох американських євреїв. Іона Голдберг, оглядач престижної «Джуиш Уорлд Ревью», заявляє, що «Багдад має бути зруйнований. Америка повинна піти війною на Ірак, навіть якщо це буде загрожувати життю безневинних іракців і американців» (Debating War Against Iraq By Jonah Goldberg -- Jewish World Review -- July 17, 2002 ).

У «Лос-Анджелес Таймс» професор Девід Перлмуттер висловлюється ще відвертіше: «Я мрію: о, якби! о, якби в 1948, 1956, 1967 чи 1973 Ізраїль слідував шляхом Третього Рейха! Тоді сьогодні євреї, а не шейхи володіли б нафтою Перської затоки» (April 7, 2002 ).

Нескінченні «аналітичні центри», інститути, пов'язані з могутньою єврейською громадою США, сплітаються в густу павутину навколо Пентагона і Білого дому. Це вони представляють рушійну силу нового «Дранг нах остен» президента Буша.
Подивимося правді в очі: єврейські еліти США штовхають цю країну до Армагеддону, до того, що в норвезькій традиції зветься Рагнарок, Страшний суд, для того, щоб поставити єврейську держава на чолі світу. Це план божевільних мегаломаньяків, що страждають манією величі. Але вони контролюють єдину наддержаву і її атомний плацдарм на Близькому Сході.

«О, ні,- скажете ви: - ми знаємо євреїв, це прекрасний, розумний, мирний і приємний народ. Тут якась помилка». Дозвольте мені нагадати вам розповідь американського письменника 19 сторіччя Едгара По про Німеччину його часу. Він описує німців як слухняних і мирних людей, що захоплюються вирощуванням капусти, грою на піаніно, конструюванням годинників, курінням люльок і філософствуванням. Точнісінько таку ж картину ми знаходимо й у Марка Твена в його нарисах про подорожі по Німеччині. Імовірно, ця картина відповідала дійсності. У 1916, під час німецької окупації Мінська, німецький офіцер був свідком на весіллі моїх дідуся і бабусі. Коли через 25 років вони вирішили втікати від наступаючої німецької армії, їхні єврейські сусіди глузували з них: «ви потрапили на вудку більшовицької пропаганди, для втечі немає ніякої причини, німці – прекрасні мирні люди і кращі друзі євреїв». Незважаючи на сміх сусідів, мої дідусь і бабуся втекли і врятували себе від смерті в руках ейнзацкоманд, від німців, що не цікавилися люльками і капустою.

Люди змінюються. І якщо мирні німці могли тимчасово стати ходячим жахом для усього світу, то ним можуть стать і євреї. Я хочу вірити, що як німці повернулися до своєї норми, то так відбудеться і з євреями, але я не думаю, що це відбудеться само собою, поки з Ізраїлю пре расистська зараза. На шляху в аеропорт «Бен-Гуріон» я купив номер «Гаареца», нашої головної ліберальної газети. Там йшов диспут між главою нашого Генштабу Буки Аялоном і колишнім прем'єр-міністром від лейбористів Ехудом Бараком. Аялон порівняв палестинців з раковою пухлиною. Віце-президент Соціалістичного Інтернаціоналу Барак категорично не погодився з цим. Він заявив, що вони більше схожі на вірус.

Ізраїльський расизм поширюється серед єврейських громад зі швидкістю лісової пожежі. З огляду на, що євреї складають впливову частину американських і в меншій мірі європейських еліт, вони передають цю хворобу іншим. Їхні газети і телебачення проповідують расизм, ненависть до мусульман, німців, французів і всіх інших. Відроджена в Ізраїлі племінна ненависть до гоїв виливається в Америці в проповідь презирства до звичайного рядового білого робітника, червоношкірого і негра, що «повинен знати своє місце». Їхнє місце – у рядах армії, готової знищити їхніх закордонних братів.

У тему:
Війна без кінця
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи