Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

УНА поставила Віктору Ющенку за роботу «трійку» і в якості «покарання» не проти забрати машину в його сина

Партія «Українська Національна Асамблея» (УНА) оцінює роботу Президента України Віктора Ющенка в 2005 році на три бали за п’ятибальною шкалою
Про це заявив голова Київської міської організації УНА Ігор Мазур на прес-конференції в Сімферополі 12 січня.

За словами Ігоря Мазура, оцінка роботи глави держави передбачена програмою УНА «Третій Гетьманат», у якій також пропонується система заохочень і покарань вищої посадової особи України. Так, якщо народ поставить Гетьманові, тобто Президентові, за роботу п’ятірку, то він має право на переобрання, четвірку — це право губиться. Якщо робота глави держави оцінена на три бали, то він повинен відповісти за «незадовільне правління» своїм майном. Оцінка у два бали передбачає вилучення деякого майна й позбавлення волі на певний строк, а за одиницю глава держави розплатиться своїм майном і довічним ув’язненням.

— Таким чином, Ющенко повинен був би своїм майном відповідати за те, що відбувається в країні, — відзначив голова Київської міської організації УНА. — Наприклад, у його сина Андрія забрати машину, ще щось, і компенсувати пенсії й інші витрати на забезпечення державних програм, зокрема, програми народжуваності.

Глава Київської міської організації УНА також заявив, що екс-президентові України Леоніду Кучмі він поставив би за роботу двійку.

— Я думаю, що український народ поставив би йому таку ж оцінку за 10 років того, що відбувалося в країні, — відзначив Ігор Мазур.

За його словами, керівництво УНА не задоволене роботою жодного з українських президентів і вважає, що Україні потрібний свій Шарль де Голль.

— Це не обов’язково повинен бути людина військовий, але людина, що буде дійсним чоловіком, що буде твердо стояти на ногах, — підкреслив Ігор Мазур.

На питання, кого УНА бачить у ролі українського де Голля, Ігор Мазур не дав конкретної відповіді, однак завірив, що в найближчі два місяці така людина з’явиться на політичній арені України.

За інформацією агентства «Контекст-Медіа»

-----------------------------------
В тему:

Генерал де Голль визнаний кращим президентом сучасної Франції

Від газової кризи до Третього Гетьманату

2006: Рік Сонячного Переходу

Сонячна Революція

Третій Гетьманат

Сашко Положинський за Третій Гетьманат

З КУНу - до УНА
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи