Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

УНА знищує віруси!

Світ:

Олександр Філатович розпочав новий етап тотального оздоровлення населення України методом «Живого Слова»
Технологія психофізичного зцілення, розроблена головним лікарем Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV Олександром Філатовичем (другим номером у виборчому списку Української Національної Асамблеї) підтверджена фактом радикального оздоровлення приблизно 7 тисяч пацієнтів. Відтепер вона доступна мільйонам українців, що мають волю стати сильними та здоровими.

Позитивний ефект досягається протягом 1—3 місяців завдяки читанню Живого Слова — спеціальних ритмічних текстів українською мовою. Головним результатом застосування технології є повне позбавлення хронічних, в т. ч. «невиліковних» хвороб, очищення від вірусів, радикальне посилення життєвої енергетики, розумової та фізичної активності.

Тотальне оздоровлення населення України протягом одного-двох років відтепер є абсолютно реальним. Але для донесення цих знань до понад 50 мільйонів українців в Україні і в діаспорі потрібна цілеспрямована державна політика. Тому масове застосування самозцілення Живим Словом є ключовим елементом політичної програми Української Національної Асамблеї «Сонячна Революція, Третій Гетьманат», а другим номером у її виборчому списку є Олександр Філатович — професійний лікар і організатор, автор нещодавно виданої книги «Живе Слово творить Життя!»

Сильна Україна, за яку завжди виступала УНА, вимагає сильних і здорових громадян. Формування такої сильної і здорової спільноти УНА почала з себе. Починаючи з літа 2005 року силу Живого Слова спочатку випробував на собі провід партії, а згодом і всі бажаючі члени УНА-УНСО.

13 лютого 2006 року відбулась зустріч зі студентами Києво-Могилянської Академії за участю Олександра Філатовича, Ігора Каганця (директора Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV) та Миколи Карпюка (заступника голови УНА)

Контакти:
8(044) 234-41-80 Штаб Української Національної Асамблеї (УНА-УНСО)
8(044) 289-71-59 (факс)
8-050-469-85-48 Руслан Зайченко, голова Виконкому УНА


В тему:

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми

Про нову книгу Олександра Філатовича «Життєво важлива!»

Медичний Центр Живого Слова: які хвороби виліковуються, адреса, телефон, спілкування на форумі

Живе Слово

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи