Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Національна мобілізація на боротьбу зі СПАМом. Конкурс на створення антиспам-фільтру нового покоління

Шукаєш слави? «Народний Оглядач» пропонує тобі стати героєм. Народу потрібна реалізація нового правила (фільтра), що буде визначати спам на основі мови повідомлення.
Згідно зі статистикою, приблизно 90% електронної кореспонденції є спамом. Основна маса спаму в Україну надходить з Москви, звісно, російською мовою. Спаму українською мовою майже немає.

Якщо мислити практично, то потрібен фільтр, який буде відсіювати повідомлення, написані російською мовою. І тоді в наших поштових скриньках буде чистіше, а жити стане веселіше (див. БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО).

Проте завдання можна поставити ширше: Розробити та реалізувати спам-фільтр електронної пошти, базований на аналізі мови надісланого повідомлення. Всі листи, що містять мову, відмінну від вказаних в конфігурації, повинні класифікуватися як спам з відповідними наступними правилами обробки спаму (наприклад, сортування в папки з різними мовами). Мови програмування: будь-які. Операційні системи: будь-які. В розробці дозволяється використовувати вже наявні допоміжні засоби як складові частини продукту, якщо їх використання не суперечить ліцензії даних засобів.

Міркування на запропоновану тему і рекламу новостворених антиспам-фільтрів нового покоління викладайте на форумі «Народного Оглядача». Найбільш змістовні повідомлення публікуватимемо на сайті – Україна повинна знати своїх героїв.

Хай Буде!


P.S. Кому це потрібно?

По-перше - людям, що бажають отримувати повідомлення виключно бажаною мовою: як одиничним користувачам, так і користувачам різноманітних поштових розсилок, укладачі яких дуже часто в якості обов’язкової умови їх використання вказують виклад матеріалу чітко обмеженим колом мов. Наразі даний механізм модерування відбувається вручну, але чому ж не автоматизувати цей процес?

По-друге - українцям, адже поштовий фільтр, що, виконуючи функцію добору за українською мовою, виконуватиме також функцію відсівання небажаних повідомлень - спаму, адже, як показує практика, відсоток повідомлень рекламного характеру українською мовою мізерний.


---------------------------------------
В тему:

Мова і війна

Честь і Слава

Україні потрібен новий Сенсар

Природний закон, або як нам українізувати українців (програма дій)

УНА знищує віруси!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи