Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свободу Девіду Ірвінгу!

Категорія:

За дві доби до початку суду (20 лютого) над людиною, що заперечує голокост, всесвітньо відомим письменником, що видається англійським істориком Девідом Ірвінгом, автором численних книг і найбільшим у світі фахівцем з історії Німеччини 30 - 40-х років минулого століття, весь Відень буквально залитий посиленими підрозділами поліції. У місті оголошено максимальний рівень небезпеки.
Будинок карного земельного суду перетворено в неприступну міцність. У залі суду, для обмеження числа присутніх, буде закрита верхня галерея під приводом, що "звідси можуть що-небудь кидати вниз". Письменника введуть у суд через бічний вхід, щоб його не вітали оплесками рядові австрійці.

Зі своєї сторони австрійська юстиція обіцяла закінчити цей процес, на який у Відень прибудуть представники ЗМІ з усього світу, проте лише за один день, щоб іноземна преса не обговорювала тему про голокост. У самій Австрії обговорення цієї теми найсуворіше заборонене, і всім жителям і туристам під погрозою жорстоких переслідувань пропонується вірити в "голокост".

Так як за австрійськими законах поки що не можна судити за викриття міфу про "голокост", зроблених закордоном, тим більше іноземців, то все обвинувачення Девіда Ірвінга зводиться тільки до однієї фрази, сказаної їм на лекції, прочитаній у Відні 17 років тому, у 1989 році, для однієї приватної організації. Це фраза говорить: "Чи не час відмовитися від цієї казки про газові камери? ...Дуже ймовірно, що в Німеччині ніколи не був виданий наказ про централізоване знищення євреїв".

За цю фразу і тільки за неї 68-літньому англійському вченому грозить в Австрії до 10 років в'язниці, а якщо суд визнає вченого "особливо небезпечним”, то він отримає і до 20 років в'язниці, повідомляє в номері за 18 лютого віденська газета Die Presse. За матеріалом Кавказ-центру

---------------------------------------
В тему:

Голокостофілія

Свобода слова - ліберальний міф

Эрнст Цундел. Шесть миллионов - потеряны и найдены

Вадиме, не буди лиха!

Іран підозрює іудеїв в нацьковуванні мусульман на європейців
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи