Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ІІІ ГЕТЬМАНАТ. ТЕРИТОРІЯ ВОЛІ

Неофіційний маніфест Української Національної Асамблеї
Україна – самодостатня держава. Нам не потрібна орієнтація ні на схід, ні не захід. Ми історично сильні. Це наші предки заснували Трипільську цивілізацію, ліквідували Хазарський каганат, створили Запорізьку Січ, героїчно билися на фронтах Першої і Другої світової, засіяли світ зерном краси, пісні, культури, знань та технологій.

Нашу державу творив народ на чолі з Духовенством, Князями і Гетьманами. Сила народної волі знаходила вихід у сильній особистості національного лідера – Гетьмана і Батька. Відповідальний лідер – солідарний народ – ясна Конституція – справедлива держава – передова економіка – чиста природа – високий рівень добробуту, здоров’я та культури. Відродити народну державу, відновити Гетьманський устрій!

І Гетьманат – Козаччина. Переможна боротьба з окупантами, спекулянтами і крадіями. Нація відчула творчу силу і дух свободи. Недарма в наших народних піснях – спогади про козацьку волю і незламних Гетьманів. «…Ще за гетьманщини святої, Давно се діялось колись» (Тарас Шевченко «Титарівна»).

ІІ Гетьманат – Українська держава Гетьмана Павла Скоропадського 1918 року. Пацифісти з Центральної ради балакали – Гетьман робив. Повернення до складу держави українських етнічних територій, братній союз з Кубанню і Доном, українські Чорноморський флот, армія та авіація, політична та економічна стабільність, відновлення українського духу в освіті, культурі й вихованні, згуртування слов’ян, зокрема колишнього царського офіцерства, навколо ідеї Гетьманської України як бастіону і серця слов’янського світу без ворожнечі між спорідненими народами – все це було зроблено на практиці протягом неповних 8 місяців! Проти ІІ Гетьманату спільними зусиллями виступили українофоби, націонал-пацифісти та комуністичні екстремісти.

ІІІ Гетьманат – це мрія поколінь. Сильна Україна сильних українців. Любов і щастя у теплому сімейному колі. Стабільний розвиток, прозора політика. Гетьман всенародно обирається терміном на 5 років, а за результати свого правління відповідає власним майном, власною свободою і власним життям. У день голосування громадяни заповнюють виборчий бюлетень і лист оцінки гетьмана за 5-бальною шкалою: 5 балів – гетьман має право на переобрання, 4 – не має права на переобрання, 3 – за незадовільне правління має відповісти власним майном, 2 – те ж саме плюс втрата свободи на визначений термін, 1 – те ж саме плюс довічне ув’язнення. Відповідальна влада – ефективна і людяна влада.

В нашому славному минулому – підстава нашого великого майбутнього.

Проти корумпованої політики, проти відсталої економіки, проти знищення природи!

За те, щоб наш народ став господарем у власному домі!

Щоб жити в Україні було безпечно, чисто, весело!

Третій Гетьманат – територія Волі.



------------Текст Маніфесту у форматі MS Word



В тему:

Програма Української Національної Асамблеї «СОНЯЧНА РЕВОЛЮЦІЯ, ТРЕТІЙ ГЕТЬМАНАТ»

Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО): коротка історія, структура, контакти

Кирило Стеценко (УНА-УНСО): «Пора міняти труби. Бо весною може рвонути...»

Запитай Миколу Карпюка. Наприклад, про те, чому Бог любить УНА-УНСО?

Руслан Зайченко на «Бі-бі-сі»: для УНА важко на виборах – легко в бою!

Виборчий список УНА до ВР-2006

БЕЗПЕЧНО. ЧИСТО. ВЕСЕЛО

УНА знищує віруси!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи