Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сільвіо Берлусконі: Ми не хочемо мультиетнічної Італії

Категорія:

З неполіткоректними заявами виступав напередодні італійський прем’єр Сільвіо Берлусконі.
"Ми не хочемо, щоб Італія стала мультиетнічною, мультикультурною країною", - сказав він. "Ми пишаємося нашими традиціями, і хочемо відкрити кордони лише для тих іноземців, що залишили свої країни, де існувала небезпека для їхнього життя або волі", - сказав прем'єр-міністр. Але Італія не хоче "приймати в себе тих, хто несе із собою руйнування і небезпеку для італійських громадян", підкреслив Берлусконі.

Італія поряд з Іспанією є країною, що найчастіше стає воротами для нелегальних іммігрантів з африканських країн. Берегова охорона країни регулярно затримує невеликі судна, на яких іммігранти намагаються незаконно проникнути на італійську територію.

Більшість іммігрантів прибувають морським шляхом і висаджуються на о.Лампедуза. Згодом вони подають невірні відомості про свою національну приналежність з метою одержання права на політичний притулок. За даними поліції, близько 40% усіх приїжджаючих у країну нелегалів - мусульмани.

Напередодні ранком на о.Ламепедуза висадилася чергова група іммігрантів. За даними поліції, вона нараховувала більше 200 чоловік.

Тим часом у країні вже з'явилися перші реакції на заяви прем'єра. Так, представники правої партії "Північна ліга" зі схваленням поставилися до виступу С.Берлусконі, тоді як ряд опозиційних лівих політиків, зокрема Паоло Сенто (партія "зелених"), піддали їх критиці. "Мультиетнічне суспільство - це реальність", заявив Сенто.

Ліві і ліберальні політики та їх продажні економісти доводять, що Італії життєво необхідна дешева робоча сила, і цю соціальну роль можуть виконувати іммігранти. Але для італійського народу іммігрант вже давно став синонімом злочинця. Недарма італійці надали перевагу на виборах правим.

Джерело: www.pagan.com.ua за інформацією top.rbc.ru

---------------------------
В тему:

Чорні, білі – бояться чорних однаково

Чорні хлопці “потребують відокремленого навчання”...

Der Spiegel: “Європа продає себе як шлюха”

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування

Арійський стандарт

Патрік Дж. Бьюкенен. Смерть Заходу

Тягар білої людини

Джон Ріс-Девіс: Розділення людей за расовою ознакою — наше культурне завдання

Побутова злочинність в Болгарії уособлюється з циганами

Тютюновий расизм
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи