Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд сприятиме українській книжці

30 березня в Кабінеті Міністрів України під головуванням Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава КИРИЛЕНКА відбулося засідання Міжвідомчої групи з питань удосконалення законодавства у сфері книговидання та книгорозповсюдження.
У нараді взяли участь керівники органів державної влади, директори провідних видавництв, представники дистрибуції, громадських організацій, зокрема, директор Української асоціації видавців і розповсюджувачів Олександр АФОНІН, директор видавництва „А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” Іван МАЛКОВИЧ, директор видавництва „Зелений пес” Дмитро КАПРАНОВ, президент громадської організації „Форум видавців” Олександра КОВАЛЬ, керівник проекту „Книжка року” Костянтин РОДИК та інші.

Як повідомив В’ячеслав КИРИЛЕНКО, відповідно до Указу Президента Віктора ЮЩЕНКА від 21 березня „Про деякі заходи з розвитку книговидавничої справи в Україні” буде створено Міжвідомчу комісію з питань сприяння розвитку вітчизняного книговидання та книгорозповсюдження. Згідно з Указом до цієї комісії увійдуть представники органів державної влади, видавці, представники громадськості та науковці.

Також Віце-прем’єр зазначив, що до 20 травня буде напрацьовано проект Плану заходів зі створення сприятливих умов для розвитку вітчизняного книговидання та книгорозповсюдження. Він передбачатиме надання режиму сприяння тим, хто займається видавництвом та розповсюдженням української книги, а також першочергові кроки щодо відновлення національної мережі розповсюдження українських книжок.

From: "Kyrylenko_press" [email protected]


----------------------------------------------------

В тему:

Книжкова революція

Господнє послання депутатам ВР України

Як стрибок в ополонку серед зими

Доброзичливе "вампірятко"

«Від 16 до 26»
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи