Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українофоби руйнують Дім Петлюри в Полтаві!

Категорія:

До наших днів в Полтаві по вулиці Артема, 5а дивом збереглася господарча споруда та вхідний погріб садиби сім’ї Голови Директорії Української Народної Республіки, Головного Отамана Армії УНР Симона Петлюри, де народився та провів свої юнацькі роки Герой України, по-звірячому вбитий терористом-екстремістом Самуїлом Шварцбардом в Парижі 25 травня 1926 року. Ліберальна влада взялася стерти пам’ять про Симона Петлюру в його рідному місті - будівельниками вже знищений вхідний погріб та зламано одну стіну господарчої споруди.
В листопаді 2005 року Президент В.Ющенко, перебуваючи в Парижі з офіційним візитом, разом з дружиною відвідав кладовище Монпарнас, де поклав квіти на могилу Симона Петлюри та згадав про сотні тисяч полеглих борців за волю України.

Шановні українці, де б ви не були - в Україні чи в діаспорі – телефонуйте, телеграфуйте та скидайте електронні листи з гнівом та обуренням діями полтавського українофобського чиновництва, яке дикунські руйнує нашу Пам’ять. Вимагайте негайного припинення збиткувань над українською історією.

Цю страшну інформацію повідомив на вільному форумі Майдану співголова Полтавського обласного товариства політвязнів та репресованих, колишній вязень Дубровлагу Володимир Гнітько, адреса - Полтава, вул. Бірюзова 58, кв.7, тел.66-24-75.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи