Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фантастично дика енергія. Український стиль.

14 квітня, 13:00, Київ, Експоцентр «Спортивний», вул. Фізкультури, 1. Офіційна подія Європейської конвенції наукової фантастики «Єврокон 2006» в Києві. Презентація фантастичного роману Марини та Сергія Дяченків «Дика енергія. Лана», за мотивами якого співачка Руслана створює свій новий масштабний стиль-проект. Старт створення українського бестселеру!
В квітні 2006 року українська співачка і продюсер Руслана виступила почесним патроном одної з найбільш визначних подій в світі книговидавництва, художньої літератури і, зокрема, наукової фантастики - 28-ої Європейської конвенції наукової фантастики «Єврокон 2006».

За рівнем престижу і міжнародного значення конвенцію «Єврокон» можна порівняти з міжнародним конкурсом в іншій галузі мистецтва - «Євробаченням». Аналогічно до того, як Руслана своєю перемогою в Стамбулі привезла до Києва «Євробачення», так і в 2005 році українські письменники-фантасти Марина та Сергій Дяченко отримали на «Євроконі» в Глазго найпрестижнішу нагороду «Кращі фантасти Європи» і привезли цю всесвітню конвенцію до рідної країни.

Відомі українці від музики та письменництва Руслана та Дяченки не тільки познайомились, але й запровадили спільний літературно-музичний проект, який за своїм масштабом та новаторською структурою в різних жанрах і галузях не має прецеденту не тільки на теренах пост-радянського простору, але й на європейському ринку.

Перший і такий, що не має аналогів, проект у форматі «стиль життя» (life style) Руслана презентуватиме саме в рамках «Єврокону 2006», запросивши від свого імені письменників, видавців і читачів 40 країн Європи.

Крапкою відліку нового глобального етапу творчості і, можливо, нового образу Руслани стане презентація фантастичного роману Марини та Сергія Дяченків «Дика енергія. Лана».

Перед початком презентації пройде прес-конференції для журналістів.

Отже, запам’ятайте час та місце: 14.04.2006, 13:00, Київ, Експоцентр «Спортивний» Національного університету фізичного виховання і спорту України (вул. Фізкультури, 1, Метро «Республіканський стадіон»)


Контактна особа для отримання акредитації - Марченко Дар’я
Тел: +380 67 510 11 83,
[email protected]



В тему:

Українські фантасти перемогли у трьох номінаціях на "Євроконі". Сергій та Марина Дяченки стали кращими письменниками року

Посвячення у фантасти

“Дикі танці” позитивно вплинули на “Народний Оглядач”

Руслана зробила для України більше, ніж уся ця псевдоукраїнська держава

Руслана допоможе чорнобильським дітям

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи