Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нацисти XXI століття

У часи світової консолідації й активізації інтеграційних процесів людство стоїть на порозі нової потужної хвилі неонацизму. “Очистити націю” та “Наша держава – для наших людей” – приблизно такими є гасла людей різного віку, які всіма можливими способами намагаються очистити свої країни від чужої крові.
Європа переживає нову хвилю неонацизму, переконані представники Ради Європи. За даними Парламентської Асамблеї цієї організації, екстремістські та ксенофобські настрої особливо відчутно в таких державах європейського континенту, як Росія, Чехія, а також Німеччина, Іспанія й Австрія. У зверненні до 46 країн-членів Рада Європи закликала до рішучих заходів проти проявів неонацизму та правого екстремізму. В документі згадано про публічну демонстрацію нацистських символів, применшення нацистських злочинів, спаплюження солдатських поховань і намагання реабілітувати тих, хто воював на боці фашистів, інформує “Німецька хвиля”.

Через активізацію неонацистських настроїв на континенті Рада Європи запропонувала провести міжнародну конференцію на тему боротьби з новими проявами нацизму та шовінізму. З такою ініціативою на засіданні в середу, 12 квітня, виступив російський парламентарій Міхаіл Марґелов. “Молоді люди, котрі йдуть, обіймаючись із ветеранами СС, вулицями деяких європейських столиць, “кольорові вбивства” – це вже зовсім не прояв субкультур, це народження злочинної ідеології”, – наголосив пан Марґелов. Він також зазначив, що ще одним не менш шкідливим, зате дуже оперативним та ефективним способом поширення нацистських настроїв є всесвітня мережа інтернет. “Побродивши” нетрями “павутини”, часто-густо можна натрапити на чималу кількість сайтів, в яких звучать постійні заклики проти іммігрантів і “кольрових” меншин, котрі виїжджають зі своїх країн у пошуках кращої роботи, кращої освіти та кращої долі.

Неонацистський рух наразі не настільки поширений у нашій державі, як, наприклад, у Росії, однак активізація борців “за чисту державу” вже не є в Україні новиною. На сайті Української націонал-трудової партії можемо побачити повідомлення харківського об’єднання “Патріот України” про такий собі “марш патріотів”, який планують організувати 14 квітня в Харкові.

Активісти громадського руху проводитимуть цю акцію, щоб висловити протест проти нелегальної імміграції в Україну. “Організація “Патріот України” безкомпромісно виступає проти антинародної політики псевдоукраїнської влади, яка останні 15 років втілює в життя програми ООН та інших космополітичних організацій із денаціоналізації та винищення білого населення планети”, – йдеться в заяві організації. “Марш патріотів” нібито буде приурочено до річниці початку Коліївщини. Як повідомив “Газету” Андрій Білецький, лідер “Патріота України”, саме цього дня гайдамаки в Холодному Яру освятили ножі української етнічної війни. Цей захід буде першим у серії всеукраїнських акцій протесту українців проти явища нелегальної імміграції в нашу державу.

Пан Білецький заявив, що проблема з нелегальними іммігрантами в Харкові стоїть доволі гостро – в місті з населенням 2 мільйони 600 тисяч налічують 400 тисяч нелегальних мігрантів. Лідер “патріотів” переконаний, що “кольорове” населення просто займає робочі місця місцевих громадян, і внаслідок цього в обласному центрі є понад 400 тисяч безробітних.

За словами пана Білецького, місцева влада без ентузіазму ставиться до таких акцій організації “Патріот України”, а винуватий у цьому голова ОДА, який сам не є етнічним українцем. “Наш керівник облдержадміністрації з Азербайджану, він уже встиг “перевезти” до Харкова багатьох “своїх”, а це неправильно”, – вважає Андрій Білецький. За його словами, схожу акцію протесту “патріоти” планують провести також 1 травня в Києві.

“Маємо намір залучити небайдужих людей із 15-20 областей України та пройти маршем столицею. Ми вимагатимемо припинити денаціоналізувати українське населення. Коли це вдасться, то утворимо координаційну раду, поширимо свою діяльність на територію всієї держави та боротимемося проти винищення білого населення”, – додав пан Білецький. На прощання лідер харківської організації зауважив, що людям з інших областей, мабуть, складно зрозуміти такі акції протесту та їхню мету. “У вас ця проблема не стоїть так гостро, у вас не працює стільки нелегалів, вони не забирають ваш хліб”, – підсумував А. Білецький.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи