Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олег Скрипка збирається збудувати Січ.

Вона розташується, як і належиться, на Дніпрі, а саме на Трухановому острові у Києві, і складатиметься з трьох ударних цитаделей.
Аби в істориків не виникало плутанини з минулими козацькими укріпленнями, творіння вевешника матиме й свою особливу назву: то буде "РОК-СіЧ" – саме так називатиметься новий Всеукраїнський фест, започаткований знаним рокером. Втілити дійство планується 6-7 травня ц.р. Забава триватиме на трьох сценах – вони і будуть отими "цитаделями" –, кожна з яких матиме своє спрямування. На одній гратимуть гурти, так би мовити, “стандартного” року: гард-рокові, етно-рокові, рок-мейстрімні тощо. На других підмостках зосередяться рок-рої надважкого року, а третя сцена об'єднає рокерів-читанкарів (реп-метал, гіп-гоп-рок і т.д.). Головна задумка Олега Скрипки полягає в тому, аби створити впливове щорічне рок-дійство, яке привертало би увагу всіх вітчизняних ЗМІ, а відтак дати поштовх ширшому розвою рок-музики в Країні і показати, нарешті, загалові, що не такий страшний рок, як його таврують. На "РОК-СіЧ" запрошуватимуться винятково Українські гурти, які, на думку нашого провідного рокера, давно вже й кількісно, і якісно дозріли, аби потіснити з вітчизняного простору тричі вжите співоче шмаття як з ближнього, так і з дальнього зарубіжжя. Попередні здобутки Скрипки свідчать: він має звичку завжди втілювати задумане. При чому, на найякіснішому рівні.


--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

Олег Скрипка про політику, культуру і rock-n-roll

“ВВ” презентує наживо історичний блокбастер “Катерина”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи