Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Музика трибун

Тартак створив новітню футбольну співомовку (речівку) "Україно, забивай!". Пісня навмисно зроблена так, аби її легко було підхопити хором: річ складається з простих читанок-співомовок, які запам'ятовуються на льоту, а музика чітко карбує марш.
Виринути в телерадіопростір пісня й відразу кліп до неї мають не пізніше середини травня, аби встигнути набрати розгін до початку Чемпіонату Світу з футболу, що розпочнеться 9 червня.

"Україно, забивай!" записана у пізнаваному "тартаківському" новопанковому стилі, на зразок "Хуліганів", проте не виключено, що підготуються ще й інші версії забійника, аби він читався за будь-яких умов. За задумом ватажка Тартака Сашка Положинського, ця пісня покликана заполонити порожню на сьогодні нішу просто "футбольної" хорової пісні, без прив'язки до якогось клубу.

"В Україні вже є кілька пісень, присвячені певним клубам, – розтлумачує Сашко. – А що мають виспівувати вболівальники, коли, наприклад, грає вітчизняна збірна? Такої пісні, на жаль, нема. Ось ми і вирішили створити питомо Українську співомовку (речівку), яка б надавала наснаги нашим гравцям та роз'ярювала бойовий дух команди".

Тартак сподівається, що незалежно від вислідів Чемпіонату в Українському футболі розпочнеться нова доба: доба під гаслом "Україно, забивай!".

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи