Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“ОтViнчені” новини

У травні От Вінта! вилетять відразу на двох співовидах.
Спочатку з'явиться переробка на останній кліп “Дарма я наївся цибулі”, де хлопаки трохи побавилися з відеорядом, аби привести у відповідність образ героїв у кадрі до своєї справжньої сутності. Допомагав їм у цьому один митець з місцевого телеканалу "Рівне-1". Цей кліп ляже на ремікс, який накрутив "гвинтам" ді-джей 40А – в миру лучанин Роман Сорока, прізвище якого й обігране у творчому псевді. До речі, цей крутій відомий ще за постійною співпрацею з луцькою ФЛАЙzzzою. До переробленого видива увійдуть кадри, що не потрапили до основної версії, а також притаманні от-вінтистам мальованки. Не виключено, що знизу навіть з'являться японські субтитри (нагадаємо, що первинна версія кліпу фільмувалася у японському ресторані) чи якась подібність на них. Си сей кліп слід очікувати на початку травня. Наприкінці ж весни, коли городи вже скопані, зійде мультик "Опля-картопля". Головні дійові особи у плоскому зображені малюватиме провідник гурту Юрко Журавель, а надаватиме їм об'ємності та руху в 3-вимірній графіці рівненська художня артіль "Лоґо Студія". У підсумку, за твердженнями гудців, має вийте не згірше за Ґорілаз, але з рідним колоритом і впізнаваним почерком От Вінта!

У вересні От Вінта! намірені знову опинитися "Попереду" – саме так називатиметься майбутня платівка, яка раніше заявлялася як "Мав я … раз дівчиноньку". Зміни у заголовку пов'язані з тим, що хлопцями ухвалено рішення висунути на ударний фронт співомовку-“маршовку” "Попереду жахи-шляхи". Під час концертного виконання цієї маршової пісні гурт відкладає у бік гітару та козобас, натомість озброюється двома додатковими похідними барабанами. Завдяки цьому пісня вигідно вирізняється на тлі загальної шоу-бізової одноманітності, тому не дивно, що ватага вирішила зробити на неї першу ставку в розкрутці майбутнього пісенника, який наполовину складатиметься з переспівів народних співанок, а наполовину з авторських доробків. Напередодні виходу кружальця "Попереду" до телерадіопростору має надійти згадана пісня і співовид до неї. Наразі От Вінта! оголосили тендер на найкращу задумку майбутнього кліпу, але відразу ж обумовлюють, що він має бути патріотичним, проте не зашореним і без парафінової шароварности.

Також украбільники От Вінта! спробували себе на ниві мовознавства і вигадали Український відповідник слову "ремікс": гуп-туп. "Гуп-Туп" –саме так називатиметься перше в життєписі ватаги кружальце перегрань, що має з'явитися услід за черговою платівкою От Вінта! "Попереду", яка планується на вересень. Диск буде збіркою перегрань на пісні з усіх (тобто трьох) виданих на той час альбомів.


Пояснення слів, що зустрічаються в тексті, можна прочитати тут:
Словник Юрка Зеленого для меломана

--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

Так дарма чи недарма – ось питаннячко!

“ОтВінтісти” – створювачі сучасного фольклору

“Кроком руш!”

Офіційний сайт гурту “От Вінта!”


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи