Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україський Національний Фронт проти наркотиків

Категорія:

6 травня о 12:30 представники УНА-УНСО, УКП та УНТП проведуть на Михайлівській площі біля пам'ятника княгині Ользі прес-конференцію, на якій заявлять свою позицію щодо легалізації в Україні наркотиків. По завершенню кілька сотень патріотів пройдуть маршем до Майдану Незалежності.
6 травня в центрі Києва наркомани хочуть провести марш за легалізацію в Україні марихуани. Нас не влаштовує, що на вулицях нашої столиці відверто рекламуватимуть вживання наркотиків.

Законодавство визначає наркотики як препарати і рослини, що становлять небезпеку для здоров’я, і передбачає кримінальну відповідальність за їх розповсюдження. 70% злочинів пов’язані з обігом наркотиків. Більше третини засуджених в Україні – наркомани.

Але наркоторговці, завдячуючи своїм надприбуткам, можуть і від влади відкупитися, і демонстрації влаштовувати.

Якщо влада нічого не робить, щоб заборонити відверту пропаганду наркоманії, боротися з нею будемо ми – Український Національний Фронт. Три політичні сили – Українська Національна Асамблея (УНА-УНСО), Українська Консервативна партія і Українська Націонал-Трудова партія - об'єдналися, щоб протидіяти цій та іншим загрозам, що постали перед нашою нацією.

Марихуана та інші «легкі» наркотики є лише першою сходинкою. Після неї йдуть важчі, від яких порятунку вже немає. Марихуана → героїн → смерть!

Переважна кількість наркоманів – молодь, майбутнє нації. Нас хочуть позбавити майбутнього.

Вживання наркотиків історично не притаманне українській нації. Наші предки пили меди, а з коноплі робили мотузки і батоги (це натяк). Колись американці, щоб знищити індіанців, дарували їм матраци, на яких спали хворі на кір. Самі вони, перехворівши, одужували, а от індіанці вимирали... Ми не дозволимо знищити генофонд нашої нації!

Контакти:

УНА-УНСО: 8(044)234-41-80, 8-050-447-60-12, 8-066-748-66-13

УКП: 8(044)524-91-44, 8-050-407-57-09

УНТП: 8(063)303-15-72

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи